• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makatına kürek sapı girdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ABD'nin Ohio eyaletinde, evinin çatısından düşen adamın başına gelebilecek en tuhaf kaza geldi. Çatıdan düşmesi bir kenara adamın makatına kürek sapı girdi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Dış Haberler / milliyet.com.tr

Discovery belgesel kanalında yayınlanan "Acil Servisin Anlatılmamış Hikayeleri" adlı televizyon programında anlatılan olay doktorları bile şaşkına çevirdi. Talihsiz adamı kürek sapından kurtaran ekibin başında bulunan Dr. Kevin Klauer akılalmaz kazayı şöyle anlattı:

"Hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. Meslek hayatım boyunca başıma gelen en zor ve en ilginç olaydı. Tıp fakültelerinde makatına kürek sapı girmiş bir hastayı nasıl tedavi edersiniz diye bir eğitim vermiyorlar”

Hastanın geldiği sırada çok kan kaybettiğini kazanın olduğu an ölme riskinin de yüksek olduğunu söyleyen doktor küreğin sapının hastanın iç örganlarına da saplanmasından korktuklarını anlattı.

Zorlu operasyonun ardından hastanın makatındna kürek sapı çıkarıldı. Talihsiz genç adam 2 hafta hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi.

Ayy Allahim ya bu dünyada ne kazalar var böyle. Tövbe. Rabbim korusun...

yaaa ben bunu keşke görmeseydim midem kalktı şuan.

içim bi hoş oldu,kötü oldum ya,çok kötü bi olay.

tövbe ttövbe....şu halde bile güldürdün chesss
nerden buluyon böle haberleri

türk erkeği olsa öldürün beni daha iyi derdi herhalde :KK53:
offf inanılmaz bir kaza ya Allah korusun

hem çatıdan düşmüş , hemde kürek sapı iki korku bir arada yaşamıştır...bari yüzünü mozaikleselerdi dalga geçmesinler adamla.gerçi o bizim ülkemizde olurdu da....

Allah korusun....

bağırsaklarını düşünemiyorum..pantolondan nasıl da girmiş..vah zavallım..kesin türkiyede olsa ünlü olurdu..:KK59:

Ay benim arkadaşın bacağına da demir girmişti
Okuldan kaçarken :KK57:

Akilli kurek... Iki bacagin arasina denk gelmis, yikilmamis, deligi de bulmus ve iceri girebilmis... Acaba adam ciplak miymis? Yoksa ustundeki pantolon ve donu parcalayarak mi kurek yolunu bulmus ve hedefe ulasmis, cok merak ettim simdi..:eek:

Başlığı görünce güldüm ben ya, sonra da kendimi kötü hissettim. Düşünsene adam birine anlatmaya kalksa. "Çatıda uğraşırken kendimi yerde buldum, kürek sapını da g.tümde" oyyy fenaaaa...

Akilli kurek... Iki bacagin arasina denk gelmis, yikilmamis, deligi de bulmus ve iceri girebilmis... Acaba adam ciplak miymis? Yoksa ustundeki pantolon ve donu parcalayarak mi kurek yolunu bulmus ve hedefe ulasmis, cok merak ettim simdi..:eek:

hahahahahahahah :D :D :D

Back
X