- 10 Mayıs 2021
- 91
- -18
- 36
- 30
- Konu Sahibi melek-955555
Yani makat bölgesinde vajinaya zarar gelicek bir yer yok dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır. makat kaslı doku ıcınden tek yol bagırsaga gecer . vajına ıcınden rahım agzı ve rahme gecer.. sonra sı yok bı bagları bırlesım noktaları da yok anal ilişkiden hamilelik mı korkusu oldu sorunun amacı ne ?Yani makat bölgesinde vajinaya zarar gelicek bir yer yok dimi
Hicbsey anlmdm iliski yasadnz ve hamilelikten mi korkuyosnz aklima gelen ilk seyYani makat bölgesinde vajinaya zarar gelicek bir yer yok dimi
katılıyorum :)Lütfen biraz anatomi bilginiz olsun, kendi vücudunuzu tanıyın.
Anal iliski sonrası vajinal akıntım idrar yaparken yanmam arada kasıntım olusuyor. Makat bölgesinden vajina zarar görmüs olamaz heraldeHicbsey anlmdm iliski yasadnz ve hamilelikten mi korkuyosnz aklima gelen ilk sey
Tanımadığım icin yazdm zatenLütfen biraz anatomi bilginiz olsun, kendi vücudunuzu tanıyın.
Vajinal akıntım oldu idrar yaparken yanmam var 8 aydan beri yapıstı yakamahayır. makat kaslı doku ıcınden tek yol bagırsaga gecer . vajına ıcınden rahım agzı ve rahme gecer.. sonra sı yok bı bagları bırlesım noktaları da yok anal ilişkiden hamilelik mı korkusu oldu sorunun amacı ne ?
Yok olamazAnal iliski sonrası vajinal akıntım idrar yaparken yanmam arada kasıntım olusuyor. Makat bölgesinden vajina zarar görmüs olamaz heralde
Yok.
Eski nisanlinizin tecavuzune ugradiginizi soylemistiniz. Sikayet isini ne yaptiniz? Profilinizde neden hala nisanli gorunuyorsunuz?
Seni minareden atarm aklin başına gelemezkac yasındasın sen bebe kalkmis akil veriyosun kendi biseyler zannediyosun sen hayırdır ya affedersin de SANANE sana mi oldu seni ilgilendirmiyo laf ebeligine gerek yok hadi canim hadi