Makatla vajina bir mi ?

Niye insanlarla dalga geciyosunuz soru soruyorum başıma ilk defa böylr bisey geldiği icin. Niye alaycısınız

kimse kimseyi neler yaşadığını ve yaşıcağını ilgilendirmezz :) herkes kendine zaten
Anal iliski sonrası vajinal akıntım idrar yaparken yanmam arada kasıntım olusuyor. Makat bölgesinden vajina zarar görmüs olamaz heralde

merak ettimm tecavüzmüydü gerçekten üzücü bi olay. :/
makatla nasıl ettiniz çok acıı yaparr zaten en zarar yer orasıı
belkide iltihap olduu bi doktora gidin idrarda yanma varsa da
makatla alakası olduğunu sanmıyorum açıkcasıı
makatta
bunlar olurr idrar yanmasına
olacağınada sanmıyorum kaşıntıda var vajinada kaşıntı varsa mantarda olabilir
başka bişedirr iltihap tır bence gecikmeden
doktora gidin bilemezsinkii

kimse kimseyi neler yaşadığını ve yaşıcağını ilgilendirmezz :) herkes kendine zaten

merak ettimm tecavüzmüydü gerçekten üzücü bi olay. :/
makatla nasıl ettiniz çok acıı yaparr zaten en zarar yer orasıı
belkide iltihap olduu bi doktora gidin idrarda yanma varsa da
makatla alakası olduğunu sanmıyorum açıkcasıı
makatta
bunlar olurr idrar yanmasına
olacağınada sanmıyorum kaşıntıda var vajinada kaşıntı varsa mantarda olabilir
başka bişedirr iltihap tır bence gecikmeden
doktora gidin bilemezsinkii
Kadın doğuma gittim vajinal sürüntü aldı herhangi bisey cıkmadı karısık enfeksiyon dedi yolladı 8 ay oldu nerdeysr sikayetlerim hala aynı

Birdaha denemeyin bagirsak kanserine kadar yol aciyo bi konu vardi hatta dun okudum cinsel +18 de yazmslar sonuclari cok kotu oluyor tabi bizi ilgilnedirmez naptgnz ne ettiginiz ama makat iliski cok cok tehliki yani bilginiz olsun

Birdaha denemeyin bagirsak kanserine kadar yol aciyo bi konu vardi hatta dun okudum cinsel +18 de yazmslar sonuclari cok kotu oluyor tabi bizi ilgilnedirmez naptgnz ne ettiginiz ama makat iliski cok cok tehliki yani bilginiz olsun
Aynen cekiyorum iste sonuclarını 😔 8 ay oldu artık cekmek istemiyorum

Back
X