- 10 Mayıs 2021
- 91
- -18
- 36
- 30
- Konu Sahibi melek-955555
Kızım benimle derdin ne ya seninBana en son bunları yazmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım benimle derdin ne ya seninBana en son bunları yazmıştı.
Yok.
Eski nisanlinizin tecavuzune ugradiginizi soylemistiniz. Sikayet isini ne yaptiniz? Profilinizde neden hala nisanli gorunuyorsunuz?
AhahahahaAnası doğurmamış, mıçmış lafı gerçek mi oluyor![]()
Anal iliski sonrası vajinal akıntım idrar yaparken yanmam arada kasıntım olusuyor. Makat bölgesinden vajina zarar görmüs olamaz heralde
Inan aklima gelicek en son şey o sağlığımın derdindeyim
Kadın doğuma gittim vajinal sürüntü aldı herhangi bisey cıkmadı karısık enfeksiyon dedi yolladı 8 ay oldu nerdeysr sikayetlerim hala aynıkimse kimseyi neler yaşadığını ve yaşıcağını ilgilendirmezz :) herkes kendine zaten
merak ettimm tecavüzmüydü gerçekten üzücü bi olay. :/
makatla nasıl ettiniz çok acıı yaparr zaten en zarar yer orasıı
belkide iltihap olduu bi doktora gidin idrarda yanma varsa da
makatla alakası olduğunu sanmıyorum açıkcasıı
makatta
bunlar olurr idrar yanmasına
- Proktit
- Anismus
- Makat çatlağı
- Basur (hemoroid)
- Makat siğili
- Makat kanseri
- Makat sarkması
- Gaz veya dışkı kaçırma
olacağınada sanmıyorum kaşıntıda var vajinada kaşıntı varsa mantarda olabilir
başka bişedirr iltihap tır bence gecikmeden
doktora gidin bilemezsinkii
bidaha başka doktora gittKolonoskopide oldum bisey cıkmadı bu ne anlamadım
Aynen cekiyorum iste sonuclarınıBirdaha denemeyin bagirsak kanserine kadar yol aciyo bi konu vardi hatta dun okudum cinsel +18 de yazmslar sonuclari cok kotu oluyor tabi bizi ilgilnedirmez naptgnz ne ettiginiz ama makat iliski cok cok tehliki yani bilginiz olsun
Insllh iyilesirsnzAynen cekiyorum iste sonuclarını8 ay oldu artık cekmek istemiyorum
bunlar daha iyi günler........Yani makat bölgesinde vajinaya zarar gelicek bir yer yok dimi
güldürdünüz beniiibunlar daha iyi günler........
Anal iliski sonrası vajinal akıntım idrar yaparken yanmam arada kasıntım olusuyor. Makat bölgesinden vajina zarar görmüs olamaz heralde