Geçmiş olsun. Vakit kaybetmeyin lütfen, mide kanaması filan olabilir belki. Acilden gidilmesi gereken bir durum. Keşke beklemeseydiniz.
Umarım çabucak atlatırsınız.
kizlar midemde bagirsaklarimda temiz cikti valla hala bulamadilar yani sebebini bakalim kizlar dua edin kotu bise cikmaz insaallah cevap yazdiginiz icin sagolun
yha bende aynen o sorunu yaşıyrm bgnlerde midem agrıydu ve snra tuvaltmi yaparken kan gelio basur diolar ama ben kabız olmydm ki hiç bugnlerde kan geldktn snra olmaya başladm birden basur olur mu öle bilmiyorum artık yarın dr gidecm korktum
çok acı yiyorsan ondan olabilir basurun varmıydı basurdanda kaynaklanabilir kanama benimde olmuştu basurdan dolayı ve ogün çok acı yemiştim.geçmiş olsun
basur hemoroid in halk arasındaki ismi canım..
ben de bu rahatsızlığı yaşıyorum.tuvaletimi yapmadan önce kan geliyo, zaten çok ağrılı oluyor..kabızlık kanamaya neden oluyo, makatta çatlaklar oluşturyo çünkü..kabız olmamak için yediklerime dikkat ediyorum çünkü çok zor bişe kızlar çok çektim..makattaki o acı ve oluşan memeler rahatsızlk veriyo..
kan gelmesinin ayrıca mide kanamasının belirtisi olduğunu bilmiyodum, dikkat etmek lazım..
geçmiş olsun canım