Zeynocan Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2008 1.039 115 123 26 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynocan #1 Molecular Expressions: Science, Optics and You - Secret Worlds: The Universe Within - Interactive Java Tutorial arkadaşlar izleyin bakın müthiş bişi ya... :1shok: İngilizce anlayanlar eminim müthiş zevk alarak izleyecekler...
Molecular Expressions: Science, Optics and You - Secret Worlds: The Universe Within - Interactive Java Tutorial arkadaşlar izleyin bakın müthiş bişi ya... :1shok: İngilizce anlayanlar eminim müthiş zevk alarak izleyecekler...
Zeynocan Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2008 1.039 115 123 26 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynocan #2 Ha bir de şöyle bir link var. Türkçe. Ama Az evvelki gibi açıklamıyor resimleri. ama video yapmışlar güzel olmuş. Dailymotion - Makro Alemden Mikro Aleme Yolculuk, a video from _313_. makro, mikro, alem, evren, cosmos
Ha bir de şöyle bir link var. Türkçe. Ama Az evvelki gibi açıklamıyor resimleri. ama video yapmışlar güzel olmuş. Dailymotion - Makro Alemden Mikro Aleme Yolculuk, a video from _313_. makro, mikro, alem, evren, cosmos
B berfinsena & Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2008 1.321 1 681 Kahramanmaraş 10 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynocan #3 zeynocan paylaşımın için teşekkürler vallahi ben çok etkilendim ve büyük şaşkınlıkla izledim,çok güzel bir paylaşım olmuş canım:)
zeynocan paylaşımın için teşekkürler vallahi ben çok etkilendim ve büyük şaşkınlıkla izledim,çok güzel bir paylaşım olmuş canım:)
gece Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2007 136 1 96 Aydın 26 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynocan #4 superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
E EU2 Ziyaretçi 6 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynocan #5 çok etkilendiimmm BİRDAHAA RABBMİİN YÜCELİĞİNİ ANLAMIŞ OLDUM..