maksat eşimden şikayet değil evli bayanlardan yardım

Nesliha_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
138
0
46
İçel Mersin
..umarım konuyu doğru yere açmışımdır..

lütfen evli bayanlardan cevap istiyorum!!

eşim ve ben iki zıt kutup gibiyiz 4'5 yıllık evliyiz pek konuşmaz yorum yapmaz ''evet hayır ....''gibi gezmeyi hiç sevmez ağır abi kısmen içine kapanık romontizmmi aman allahım oda ne acabaa!! vs.vs
ben tam tersi cıvıl cıvıl(idim ve giderek sönüyorum)hareketli gezmeyi seven sorunlarımızı konuşarak çözelim isterim beni eleştirsim ki kendimi düzeltmeye çabalıyayım vs.vs

olumlu yönlerimizde var elbette bana şimdiye kadar asla sesini yükseltmedi birbirimizden gizli saklımız yok karşılıklı saygımız var 2 gün ayrı kalamayız
evli arkadaşlardan ricam.. lütfen yardııım

Bende 8 sene olucak evliyim..
benim eşimde alışveriş gezelim vs sevmez..
uzun uzadıya sohbette edemeyiz..
Ben alıştım pekde umursamıyorum açıkcası..
tek başıma alışverişimi yapıyorum..
gezceksem arkadaşlarımla geziyorum.
keyfi bilir valla çalışıyodu mesela yazın tatile felan gitme durumumuz yoktu birlikde çalıştığı için ben kendim planımı yaptım teyzemlerle felan gittim..
o gitmiyoda yapmıyo diye ben bişiden geri kalmıyorum karışmaz çünki..
Yapı meselesi bence..
bende onla alışverişe gitmek istemiyorum mesela hiç bişeye bakamıyorum kii hiç bişi anlamıyorum o parayı versin ben hallederim..:37:
ben mi anormalim bilemedim bak şimdi ama ben bu duruma çok alıştım hiçde bi sorunmuş gibi gelmiyo bana problem yok..:55:

Son düzenleme:
yaa umursamıyorum alıştım diyorum bazende çıldıracak gibi oluyorum
10 kusur saatlik gurbetteyim surekli yer değiştirdiğimz için arkadaşımda yok.. nerdeyse:)

bu bir kaç yıllık bir birliktelik değilki..imşaallah
bir ebed sürecek diyorum
bazen etrafıma bakıyorum mutlu çiftler arasındayız
ayy ne bileyim yaa dolmuşum herhalde?:)

Back
X