askı bayan ıtıraf ettıgınde tek taraflı caba olur dıye dusunmustum. o yuzden sordum boyle bı soru :)şimdi beni topa tutacaklar biliyorum ama...
hayır hiç aşkımı ilan etmedim, kadınların aşk ilan etmesini de doğru bulmuyorum
hayır sevgililik de sadece benim çabamla devam etmedi, zaten tek taraflı çabayı da hiç doğru bulmuyorum
yani neden tek taraflı çaba gösterilsin ki? bulunmaz hint kumaşı mı bunlar???
hemen kabul ettımı ? nasıl oldu ? anlatırmısın bırazcık ? :)Şu anki sevgilime ben itiraf ettim canım,
Ve tek bir gün bile pişman olmadım
İkimiz de çekiniyoduk itiraf etmeye, ben de yeter artık dedim (içimden)
Patır patır söyledim, şu an evlenmek istiyoruz (her ne kadar aile sorunlarımız olsa da)
Hayırlısı yani
hemen kabul ettımı ? nasıl oldu ? anlatırmısın bırazcık ? :)
muhabbet iyidir ama buraya ait değil bu konu. ben taşıyayayım en iyisi..hiç daha önce bi erkege askınızı ıtıraf ettınız mı ?
ettiyseniz sonucu ne oldu ? olumsuz ? olumlu ? gorusmeye devam ettınız ama arkadas olarak ? yada cocuk gorusmeyı tamamen bıtırdı ? ne oldu yanı sonucu ???
veya sevgili olduysanız bu tamamen sızın cabanızlamı devam ettı, ılerledı ?
yada yıllar sonra pısman oldunuz mu boyle bısey yaptıgınız ııcın ?
ve en onemlısı sızı reddettıyse eger yıllar sonra, o kısının pısmanlıgını gordunuz mu ??
cok sevındım canım senın adına. masallah hep mutlu olursunuz ınsallahh :)))Canım biz ikimiz de hoşlanıyoduk zaten, ama o beni biriyle zannediyordu ve geri adım atmıştı o yüzden, benimle ciddi düşünen biri vardı ve bunu duymuş, duyunca da aramızda bir şey sanmış.. Ben bunu anladığımda zaten her şeyi göze aldım, ama öyle "seni seviyorum uleeen" demedim, ima ettim başta, sonra ikimiz de döktük eteğimizdeki taşları..
Ve ilk adımı ben attığım için ilişkiyi devam ettiren ben olmadım, ciddi adımları atan hep o oldu, yani kadın söyleyince o üstüne düşüyor erkek değerli oluyor durumu olmadı bizde
Senin itiraf etme gibi bir düşüncen mi var birisine?
nıye naptıkıBen etmistim ... Kendisi sagolsun duygularimla oynamisti. 2 sene onun yüzünden aci cekmistim ... Resmen takinti haline getirmistim onu. Cahillik iste... simdi ki aklim olsa yapmazdim... peslerinden kosmaya degmez cünkü.
cok sevındım canım senın adına. masallah hep mutlu olursunuz ınsallahh :)))
ben ettım bırısıne. yaklasık 4aydır tanısıyoduk. onunda benden hoslandıgını sanıyodum ama yanılmısım. adam benle konusmuyo bıle artık..
ıste ılk basta bende kesın dedım bu da benden hoslanıyo. ısrar ettım yalvardım yakardım falan o geceAnladım canım, hayırlısı olur hakkında inşallah.. Bence itiraf etmenin bunda etkisi yok, mesele erkeğin karakterinde ve ne hissedip hisetmediğinde.. Ama senle konuşmayan adamı hiç umursama bile, değmez
Ben zaten cok hoslaniyodum ondan oda bana ilgisi varmis gibi gösterdi kendini, hatta bi arkadasim onunla bu konuyu konusurken o da bana karsi bos olmadigini söylemisti. 3 ay sonra da sen kendi kendine ümitlendin ben bisey yapmadim diyip keyfine bakti...nıye naptıkı
vay arkadas. oda baska bı serefsızmısBen zaten cok hoslaniyodum ondan oda bana ilgisi varmis gibi gösterdi kendini, hatta bi arkadasim onunla bu konuyu konusurken o da bana karsi bos olmadigini söylemisti. 3 ay sonra da sen kendi kendine ümitlendin ben bisey yapmadim diyip keyfine bakti...
Allaha havale ettim. Simdi umrumda bile degil. Ister pisman olsun ister olmasin. O da yasattigini yasar elbet.vay arkadas. oda baska bı serefsızmıspısman olup doner ve o zaman cok gec olur ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?