fmk EMANETIYLE TACLANDIRDI... Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2008 4.440 37 683 3 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #1 bugün youtube da kesvetim ve sanirsam bütün vidolari izledim gün boyu kaydirigubbakcemile3 vido yu yapan profesionel bir makgöz artislerin göz makyajlarini adim adim kendinde uyguluyor harika seyler cikiyor ortaya.. sizde izleyin cok isinize yaricani düsünüyorum.. YouTube - MakeupGeekTV's Channel
bugün youtube da kesvetim ve sanirsam bütün vidolari izledim gün boyu kaydirigubbakcemile3 vido yu yapan profesionel bir makgöz artislerin göz makyajlarini adim adim kendinde uyguluyor harika seyler cikiyor ortaya.. sizde izleyin cok isinize yaricani düsünüyorum.. YouTube - MakeupGeekTV's Channel
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 156 Ankara 3 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #2 paylasim için tesekkürler
_HaNDaN_ Allah oL der ve oLur !! Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 1.492 79 158 5 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #3 çok abartıyaaa..hayatmda hiç yapmayacağm makyaj stili ama yinede tşkler..opuyorumnanaktan
fmk EMANETIYLE TACLANDIRDI... Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2008 4.440 37 683 5 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #4 _HaNDaN_ .!.: çok abartıyaaa..hayatmda hiç yapmayacağm makyaj stili ama yinede tşkler..opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... yalnis anladin herhalde.. ilk görünen makyaj hallowen icin yani cadilar bayrami icin amerkiada kutlanan bir gün.. bir cok baska makyajlarda var ve eminim hosuna gidecektir opuyorumnanaktan
_HaNDaN_ .!.: çok abartıyaaa..hayatmda hiç yapmayacağm makyaj stili ama yinede tşkler..opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... yalnis anladin herhalde.. ilk görünen makyaj hallowen icin yani cadilar bayrami icin amerkiada kutlanan bir gün.. bir cok baska makyajlarda var ve eminim hosuna gidecektir opuyorumnanaktan
E Elis Ziyaretçi 5 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #5 paylastigin icin sagol canimopuyorumnanaktan
fmk EMANETIYLE TACLANDIRDI... Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2008 4.440 37 683 5 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #6 ilgilendiginiz icin ben tesekkür ederim
gamze.ant Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2009 95 0 286 Antalya 17 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fmk #7 Güzel paylaşım.. tşkyerimseniben