Makyaj sevdam:(

Bunun aynisii ni yapabiliyorum daha nediyim insalah kabul ederler kuaaforler ve en onemlisi esim:(

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 73
Sen kac yasindasin ?
Hic makyaj yapmiyormusun mesela
Hic mi eyeliner bile surmuyorsun hafif bir ruj bile mi surmuyormusun
Bence makyaj demek kadin demek..tek gecerim
Hiç bir şeyde sürmüyorum! gerekde duymuyorum ve kendimlede barışığım canım kimse için kendime boya badana yapmak zorundada değilim nokta .

Ee konuya katkınız nedir? Nutuk atıp gitmeyi mi tercih ettiniz?
Konu sahibi bence sizde eşinizi karşınıza alıp güzelce anlatmaya çalışın. İnsan sevdiğinin mutlu olmasına daha çok sevinecektir. Bence konuştukça kabul edebilir.
Katkım şu olsun tamam illa boya küpüne girecekse girsin konu sahibi amma doğal güzellik kadarı yok !

Merak ettim kendi yaptiginiz makyaj orneklerinden ekleseniz olmaz mi buraya da?

Sertifikanızı bulundurun elinizde en azından sizin makyajınızın da güvencesi olur. Dilerseniz çoğu kişinin dediği gibi youtube kanalı da açabilirsiniz katkısı da olur. Çevrenizdekilere de söyleyin düğün zamanı filan makyaj yaptırmaya gelirler size. Bazen makyözleri eve çağırıyorlar siz de o şekilde para kazanmış olursunuz.

Cok mu hayalperestım bılmıyrum ama bı blog olustur vee youtube kanalı olustur degısık degısık makyaJ vıdeoları yukle tabı kendıne aıt senın yaptgın ve cektıgın vıdeolar komsunun genc kızını yada bı arkadasını manken olarak kullanabılırsın yada kendıne uygulayabılırsın ınternette yenı seyler kesfet arastır ve kendı kanalında uygula bunları yaparken hem esının ıstedıgı gıbı evde olursun hemde bu zaman zarfında ccugun buyumus olur... zamanla ısmın duyulur belkı marka bıle olabılırsın sana buralardan ıs teklıfı gelır artık hersey net uzerınden yapılıyor tanıtımlar, organızasynlar, reklamlar hepsı hersey ınternette patlıyor ılk belkı fenomen olursun :KK68:

Makyajdan nefret ediyorum edenleride hiç gözüme güzel görünmüyor , insanların ne indiği belli olmayan şeyleri suratına sürmek bana saçma geliyor zorla güzel olacağım diye saatlerce ayna karşısına geçip tonla para harcamak vs saçma veee boşa zamanda cabası sonuç; yapmacık (güzel oldum sanıyor ....) bence en güzeli doğal güzellik

Hepimiz porselen makyaj yapip cikmiyoruz değil mi? Ne alaka yorumunuz. Niye bu kadar atarlisiniz makyaj yapip güzel olan hanimlara? Zorla güzel olacağım derken ?

Katkım şu olsun tamam illa boya küpüne girecekse girsin konu sahibi amma doğal güzellik kadarı yok !
Makyajlı, kendine bakan bir kadın tarafından bir ihanete mi uğradınız? Aldatıldınız mı bilmiyorum zira bu nefretin başka açıklaması olamaz.
Bir başka üyede söylemiş hergün porselen makyaj ile çıkmıyoruz dışarı. Bir rimel bir aydınlatıcı şahsen bana yetiyor. Bence bir nebze makyaj yapmayı sizde öğrenirseniz en azından boya küpü!ne girilmediğini aksine doğal olan güzelliğimizi daha çok ortaya çıkardığını anlarsınız. Kimse Harun abiden evrilmiyor yani. Önyargılarınızı kırın.

Suan agliyorum
Bugun esimle carsidaydik bi kuafore girdim dusundugum seyi teklif ettim cok ihtiyacimiz var dedi hemen bssla dedi butun sartlarimi kabul etti baska bi kuafore sordum gosterdim makyajlarimi inanmadi oynama var bunlarda dedi bana bronz makyaj yap dedi yaptim hayran kaldi ama beni kapida bekleyen esim eger bu isi yapacakssan cocugu alip gidiyorum gelirsen gel beni dinlenessen defol git dedi..inanbamiyorum boyun egiyorum cocumla tehdit ediyor beni allahin belasi

Aman be kardeş sen kendini boya fıçısına soksan nolur ? sokmasan nolur ! umurumda değilsin!
yoo gayet umrunda baksana kadın makyaj konusu açmış sen makyaj yapanlara saldırmışsın ne gerek var ki böyle bi şeye sen sevmiyosundur okey başkası seviyosa sen neden o kişileri özgüvensiz vs.. diye nitelendiriyosunki ayıp değil mi senn o yaptığın

Youtube den nasil para kazaniliyor canim goruyoruz makyaj videoarini onlar nasil para kazaniyor
genelde bı youtubeden para kazanılıyo . bıde bızım kullandıgımız makyaj markaları reklam verıyo kısıye . ilk basda para kazanamazsın ama 15 20 bın abone olunca kazanırsın

genelde bı youtubeden para kazanılıyo . bıde bızım kullandıgımız makyaj markaları reklam verıyo kısıye . ilk basda para kazanamazsın ama 15 20 bın abone olunca kazanırsın
Nekadar kazaniyrolar ki kim veriyo parayi bunlara:) netten para kazabmayi bi turlu cozemiyorum da:) esimi ikna ettim yardimci makyozluk yaptim pazar gunu ufak bi mebla kazandim geldim :)

Eşin niye bu kadar katıydı calışmana ? gercı kabul etmiş sonra ıyı kı

yoo gayet umrunda baksana kadın makyaj konusu açmış sen makyaj yapanlara saldırmışsın ne gerek var ki böyle bi şeye sen sevmiyosundur okey başkası seviyosa sen neden o kişileri özgüvensiz vs.. diye nitelendiriyosunki ayıp değil mi senn o yaptığın
Ben uyardim sadece anlamak isteyen anlar

Back
X