Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir şeyde sürmüyorum! gerekde duymuyorum ve kendimlede barışığım canım kimse için kendime boya badana yapmak zorundada değilim nokta .Sen kac yasindasin ?
Hic makyaj yapmiyormusun mesela
Hic mi eyeliner bile surmuyorsun hafif bir ruj bile mi surmuyormusun
Bence makyaj demek kadin demek..tek gecerim
Katkım şu olsun tamam illa boya küpüne girecekse girsin konu sahibi amma doğal güzellik kadarı yok !Ee konuya katkınız nedir? Nutuk atıp gitmeyi mi tercih ettiniz?
Konu sahibi bence sizde eşinizi karşınıza alıp güzelce anlatmaya çalışın. İnsan sevdiğinin mutlu olmasına daha çok sevinecektir. Bence konuştukça kabul edebilir.
amaan kardeş sen makyajı sevsen noolu yapsan noooluHiç bir şeyde sürmüyorum! gerekde duymuyorum ve kendimlede barışığım canım kimse için kendime boya badana yapmak zorundada değilim nokta .
Makyajdan nefret ediyorum edenleride hiç gözüme güzel görünmüyor , insanların ne indiği belli olmayan şeyleri suratına sürmek bana saçma geliyor zorla güzel olacağım diye saatlerce ayna karşısına geçip tonla para harcamak vs saçma veee boşa zamanda cabası sonuç; yapmacık (güzel oldum sanıyor ....) bence en güzeli doğal güzellik
Makyajlı, kendine bakan bir kadın tarafından bir ihanete mi uğradınız? Aldatıldınız mı bilmiyorum zira bu nefretin başka açıklaması olamaz.Katkım şu olsun tamam illa boya küpüne girecekse girsin konu sahibi amma doğal güzellik kadarı yok !
Aman be kardeş sen kendini boya fıçısına soksan nolur ? sokmasan nolur ! umurumda değilsin!amaan kardeş sen makyajı sevsen noolu yapsan nooolu
yoo gayet umrunda baksana kadın makyaj konusu açmış sen makyaj yapanlara saldırmışsın ne gerek var ki böyle bi şeye sen sevmiyosundur okey başkası seviyosa sen neden o kişileri özgüvensiz vs.. diye nitelendiriyosunki ayıp değil mi senn o yaptığınAman be kardeş sen kendini boya fıçısına soksan nolur ? sokmasan nolur ! umurumda değilsin!
genelde bı youtubeden para kazanılıyo . bıde bızım kullandıgımız makyaj markaları reklam verıyo kısıye . ilk basda para kazanamazsın ama 15 20 bın abone olunca kazanırsınYoutube den nasil para kazaniliyor canim goruyoruz makyaj videoarini onlar nasil para kazaniyor
Nekadar kazaniyrolar ki kim veriyo parayi bunlara:) netten para kazabmayi bi turlu cozemiyorum da:) esimi ikna ettim yardimci makyozluk yaptim pazar gunu ufak bi mebla kazandim geldim :)genelde bı youtubeden para kazanılıyo . bıde bızım kullandıgımız makyaj markaları reklam verıyo kısıye . ilk basda para kazanamazsın ama 15 20 bın abone olunca kazanırsın
Kabul ettii canim mucize bi sekilde hatta bu isde belge falan alip kendi duakkanimi acmayi dusunuyorum ama once cok calisip tecrube sahibi olmaliyimEşin niye bu kadar katıydı calışmana ? gercı kabul etmiş sonra ıyı kı
Ben uyardim sadece anlamak isteyen anlaryoo gayet umrunda baksana kadın makyaj konusu açmış sen makyaj yapanlara saldırmışsın ne gerek var ki böyle bi şeye sen sevmiyosundur okey başkası seviyosa sen neden o kişileri özgüvensiz vs.. diye nitelendiriyosunki ayıp değil mi senn o yaptığın