• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj

Burnunun üzerine yapıyor musun fondöten felan yapıyorsan nasıl yapıyorsun
Evet az az sürüyorum nemlendirdikten sonra süngerle hafif haraketlerle ama sürmesem daha iyi ucu falan katman katman deri gibi duruyor çok soyuluyor

bana 6 ay bitti hala soyuluyor benimki kaç hametan bitirdim düzelmiyor

Burnunuzun üzerine fondöteni nasıl sürüyorsunuz ne zaman başladını
Açıkçası çok özel bi gün olmadıça burnuma fondoten sürmüyorum zaten dedikleri gibi kabuk oluyor güzel durmuyor siliyorum hemen. Ama 1-1.5 aydan sonra yapılabilir hafif hafif yapabilirsiniz masaj yapar gibi sürün

Çok şey şey sorular soruyosunuz keşke hiç olmasaydınız bu kadar kendinize takıntı yapmayın her şey nette yazıyor ya da doktor söylüyor her hareketinizi burna baglamayin açık kalp ameliyatı değil ki bu. Uçağa binmek burnuna bişey düşmesi vs hatirladigim bı çok konu sizin. Biraz paranoyaya bağlamışsınız. Elinizle yavaşça surun diyince bu cevap sizi rahatlatıyor mu bilmiyorum ama neyse

Çok şey şey sorular soruyosunuz keşke hiç olmasaydınız bu kadar kendinize takıntı yapmayın her şey nette yazıyor ya da doktor söylüyor her hareketinizi burna baglamayin açık kalp ameliyatı değil ki bu. Uçağa binmek burnuna bişey düşmesi vs hatirladigim bı çok konu sizin. Biraz paranoyaya bağlamışsınız. Elinizle yavaşça surun diyince bu cevap sizi rahatlatıyor mu bilmiyorum ama neyse
Şey şey sorulardan kastınız ne ? Bunları sormayacaksak neden bu sayfadayız merak ediyoruz ki soruyoruz

Esnersem sorun olur mu diye soru mu olur ya her aklınıza geleni yazıyorsunuz. yan yatarsam cinsellik için ne zaman burnuma telefon düştü aklıma gelen gelmeyen konular açmışsınız kötü bı yerden söylemiyorum. bu düşünce takıntı boyutuna geçmiş sizde.

Cevabı kolaylıkla tahmin edilebilecek sorular soruyorsunuz ya da Google kullanmayı bilmiyorsunuz açtığınız konu başlıkları bunu yansıtıyor.

Esnersem sorun olur mu diye soru mu olur ya her aklınıza geleni yazıyorsunuz. yan yatarsam cinsellik için ne zaman burnuma telefon düştü aklıma gelen gelmeyen konular açmışsınız kötü bı yerden söylemiyorum. bu düşünce takıntı boyutuna geçmiş sizde.

Cevabı kolaylıkla tahmin edilebilecek sorular soruyorsunuz ya da Google kullanmayı bilmiyorsunuz açtığınız konu başlıkları bunu yansıtıyor.
Siz benim açtığım konulara neden bu kadar takıldınız onu anlayamadım ? Ben burda bu süreci birebir yaşayan kişilerden öğrenmek istiyorum o yüzden açıyorum. Rahatsız oluyorsanız bakmayın yorumda yapmayın.

Bu uyeye cok benzer bir uye vardi, o ameliyat oncesinden baslamisti enteresan sorularina.

Elbette herkes her istedigini sorabilir sayfada ama don’t feed the troll diyor ve huzurlarinizdan cekiliyorum 😂

A mi diyim b mi diyim tayfa haklısın yeni gördüm yorumu jsjdjf burun başlığından sogutuyorsunuz. girince hep sizi gördüğüm için sitem ettim.

biraz aynayı kendinize tutun 18 yaşından büyük olmalısınız ki ameliyat oldunuz. süreci bu şekilde yürütemezsiniz. Buraya sormak yerine Google sorabilirsiniz hepsine cevap verir yani insanların ne demesini bekliyorsunuz onu merak ediyorum 😂 bu kadar onay modunda olmayın birisi kötü yorum yapar günlerce üzülürsünüz burnunuza

Burun konusunda benden ala cevap yazan yok bunu bilen bilir canı gönülden yardımcı da olurum. Ama inanın sizinkiler soru/sorun bile değil

Back
X