Mal kıymeti bilmek

Güncelleme vs sorunudur.
Ayrıca söylemek zorunda mısınız? Eve gelirken Kıbrıs’ta unutmuşum dersiniz. Oralarda bilgisayardan yazılımdan anlayan hiç mi öğrenci arkadaşınız yok? Onlar baksın.
Onu dersem daha kötü olur. Bu kadar pahalı bir şeyi nasıl unutursun diye.
Kışın sevgilim araba kiralamıştı beni havaalanına bırakacaktı, önceki gece trafik kazası geçirdi o hengamede ev anahtarını unutmuşum gidip teyzemden istemek zorunda kaldım. İşte teyzem de epey söylev çekti ben de olmasam annenden zılgıt yiyecektin diye. Durumu anlatınca haaa tamam olabilir diye kimse de demedi.
Şimdi Apple da kapalıdır diye düşünüyorum

Bende de kulaksiz kablo var.
Acaba baglanti mi kopmus?
İsigi yanip sonuyorsa demek ki, bozulmamis calisiyor
Telefonda bluetooth isimlerine baktiniz mi?
Kulakligin ismi cikiyor mu isimler arasinda?

Ben ailenle yasarken araba aldim gizlice haberleri 6 gun sonra oldu onuda dedimki param bosa gtmesin diye araba aldim cunku kizacaklardi. Ne zman aldin sakami yapiyosun dediler yoo dedim 6 gun oldu. Ruh hastasi dediler sadece. Araba almis bir hafta sonra soyluyo gerizekali dedi annem. Zaman gecince gulerek anlatirlar hala. Deli diyorlar. Amann hic takilmam boyle seylere. Kac tane altin kolye kaybettim bileklik kaybettm.

Bende de kulaksiz kablo var.
Acaba baglanti mi kopmus?
İsigi yanip sonuyorsa demek ki, bozulmamis calisiyor
Telefonda bluetooth isimlerine baktiniz mi?
Kulakligin ismi cikiyor mu isimler arasinda?
Kulaksız kablo :D o da güzel :)
Bilmem ki telefonda gözükmüyor :(
Apple da Cuma’ya kadar kapalıymış

Dün güncelleme geldi belki o sırada bir ayarı falan değişmiştir. Biraz kurcalayın telefonu düzelir bence.

İnanın her şeyi denedim. Şimdi Apple mağazası var ama ben KKTC’de yaşadığım için farklı bir isimle hizmet veriyor o kadar ki canlı destek bile göremedi 🤦🏻‍♀️

Belki cakmadir ve telefon o yüzden kabul etmiyordur kulakliklari. Emin misin orjinal olduguna? Kutusu garanti belgesi vs yaninda mi?

Bilemedim ki erkek arkadaşım Apple dan anlamaz. Nasıl bulabilirim? Yazılımım da güncel duruyor
Ben de bilmiyorum bekli kulaklıkla ilgili bir değişiklik yapmak gerekiyordur. İnternetten bakının güncelleme sonrası kulaklık problemi diye.

Bağlantıyı kaldırıp tekrar bağlanmayı denediniz mi? Aksesuarlardan silin kulaklığı sonra tekrar bağlayın belki görür bu defa.

Evet Cuma oldu ve ben aldım telefoncuya götürdüm. Burada yetkili servis yok Apple’ın. Telefoncu ben buna bir şey yaparsam garantiden çıkar dedi ama sorunun kesinlikle benden kaynaklı olmadığını söyledi. Sonuç olarak ya Türkiye’yi bekleyeceğim ya da Rum tarafına göndereceğim bu hafta Kıbrıslı bir arkadaşım geçecek o tarafa. Sorun benden kaynaklanmadığı için ücretsiz değiştireceklerini söylüyor telefoncu

Back
X