mal paylasımı konusunda basarılı bosanma avukatı arıyorum

DEREN82

TATLI CADI
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
396
2
26
Diğer
5 Yıllık evliliğim bitti. İkimzde ayrıyız bosanmayı daha cok o ıstıyor evi terk ettı ben de su an aılemın yanındayım ıkımız de gecen 20 gunde hıc haberlesmedık daha kusurlu gozukeyım dıye davayı benım acmamı ıstıyor Evlilik ıcınde bir ev bir araba aldı ve bankada birikmişi var.(benımle hıc bır seyını maıl, facebook sıfresı dahıl maası bankadakı parası v.s. paylasmazdı emınım parasının bır kısmını da annesının hesabına aktardı) neyse ben calısmıyorum sdce kıra gelrım var aılemın maddı durumu ıyı sayılır bu durumda benım haklarım ve takıp etmem gereken prosedur nedır yardımcı olabılecek varsa cok sevinirim bir turlu ıyı bır av. bulamadım nolur ankarada acılen bir bosanma avukatı referansı ıstıyorum bayanlar......

iyi akşamlar evlilik içinde alınan evin ve arabanın %50 si sizindir yeni kanuna göre zaten eger üzerinize kayıtlı herhangi bir mal varlıgı yoksa ve skk nız yoksa baro ücretsiz avukat atar ben öyle biliyorum.

İyi aksamlar. Evlilik birligi icinde bir mal rejimi secilmediyse kanunen edinilmis mallara katilma rejimine tabi olunur kisaca esinizin evlilik icinde aldigi kisisel esyalar disinda her seyde esinin yani sizinde hakkiniz vardir cekismeli bosanma davalari taraflari yoran yipratan davalar olduklari icin en iyisi bir vekil marifeti ile davanizi yurutmektir.

Back
X