Mal paylasimi konusunda tehdit aliyorum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim.

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba arkadaslar, eski konularimi okuyanlar bilir bosaniyorum. Evdeki tum esyalarimi aldim fakat esim altinlarumi vermemeye calisiyor. Ben onca yasadigim seye ragmen tazminat falan da acmiyorum, sirf onunla ugrasmamak icin. Avukatim olay mahkemeye tasinmadan cozulsun istiyor ama o da yarisini veriyor ben de kabul etmiyorum. Zaten koruma kararim var dun ailemi arayip sacmalamislar. Simdi polise gitsem iceri alacaklar isler iyice karisacak sizce ne yapmaliyim. Onca yaptigi seye bir de altinlari almaya calisiyor. Avukat altinlari mahkeme sana verir diyor ama ugrasma bu pisliklerle diyor. Ne yapsam bilmiyorum su pislikten bir kurtulsaydim

Evet ama avukat uzalasin diyor bunlar seni rahatsiz eder diyor. Ama onunla savasmaktan da biktim

Onlara de ki eğer bu işi duruşmaya taşırsam iki katını alırım benim sabrımı zorlamayın.

En fazla bir kez rahatsız ederler, sonra kolluk kuvvetiyle çözersin işi.

ben olsaydım hiçbir şeyin peşini bırakmazdım sonuna kadar kurusu kurusuna alırdım hakkımı kimse kusura bakmasın

avukatın görevi mahkemeye dilekçe yazıp dava açmak ne demek uzatmayalım dava açmayalım vs. açması için diretin. eşinizle de hiç muhattap olmayın altınlar sizin mahkeme de size vereek her halükarda

hakkın neyse al uzamasın uğraşmayayım bir anönce kurtulayım deme.altın senin hakkın vazgeçme derim

bence mahkemeyle daha ıyı sonuçalırsın sen bu adamla anlaşamadıın içn boşanıyorsun şimdi nasıl uzlaşacaksınki asıl böyle daha çok pislik yapar

arkadaşım avukatlar genelde uğraşmamak için olayı anlaşmalıya çevirmeye çalışıyorlar...hatta eğer erkekse avukatınız , bir şekilde erkeğin tarafını tutuyorlar... benim avukatım olacak kişide neredeyse eski eşime akıl verecek duruma gelmişti... bende öyle olunca bıraktım avukatı ve herşeyi avukatsız hallettim... tabi ben çocuğa nafaka ve arabanın yarı parası haricinde bişey istemediğim için boşanma çabuk oldu...
avukatınıza ne olursa olsun altınları istediğinizi ve bunu yasal olarak halledecek kişinin kendisi olduğunu ciddi bir şeklide hatırlatın....

bence bu tehditlere göz yummayın bir adım sonra iş tehdidi geçer fiiliyete dökerler canınızı düşünün gazetelerde neler okuyoruz allah korusun

Blof yapiyorlar bence ama sinirlerimi bozuyorlar. Allah bildigi gibi yapsin onlari. Parasinda deilim ama hic bedel odemeden bu isten kurtulsun istemiyorum. Allah ona huzur can sagligi vermesin. Benim tum haklarimi sorsun

benim kişisel fikrim hiç boşanma süresi ile uğraşmayp kendini yıpratmadan eşinin dediğini kabul etmen. yine de sen bilirsin ama bu insanlarla uğraşarak kendin üzüleceksin , atıyorum 1 ayda bitecek bir iş için 1 yıl zaman kaybedeceksin bence ondan kurtul önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…