- 13 Mart 2011
- 216
- 164
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle bilge türk bilen malatya araştırma hastanesinde 2 ay önce oldum çok memnunum ve bir çok arkadaşta var sitede olan aratırsan doktorun ismini sitede birçok sonuç bulursun![]()
tartışmasız bilge türk bilen:)1.5 sene önce ona amlyt oldum memnunum:)
teşekkürler bende Bilge Bey diyorum ama bakalım artık hala raştırma aşamasındayım bide prosedürü nasıl ben bilgilendirirsen çok sevinirim![]()
prosedürü doktor bey sizle daha ayrıntılı görüşürs cnmm o konuda çok bilgi veremiycem muayene olmanız lasım burnunuza neler yapılcagı önemli...malatyada ben bilge türk bilenden iyisini tanımıyorumm zaten iyi bi araştırma yaparsanız daha iyi anlarsınız:)
teşekkürler bende Bilge Bey diyorum ama bakalım artık hala raştırma aşamasındayım bide prosedürü nasıl ben bilgilendirirsen çok sevinirim![]()
1 aralıkta ameliyat :18: o zamana kadar korkudan vazgeçmezsem eğerMavi44 ne yaptın canım oldun mu ameliyat. Merak ettim.
1 aralıkta ameliyat :18: o zamana kadar korkudan vazgeçmezsem eğer![]()
Ben burun ameliyatına bu kadar geç karar vermemim sebebi korku idi. Ama bu siteyi okuyup bide araştırdıktan sonra kesinlikle korkulacak birşey olmadığını anladım. şu anda sadece heycanlıyım asla hiç bi korkum yok. Ama burun ameliyatıyla ilgili asla video izlemiyorum. Birde ailem dahil hiç kimseye söylemedim. Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor. Bence eğer ihtiyacın varsa buna asla vazgeçme. Hele birde randevu tarihini aldıktan sonra. Keşke tarihlerimiz yakın olsaydı destek olurdum sana.
Kapat gözünü ol ve çık. O kadar. Herkesi dinleme ve kararını verdiysen artık araştırma kafan karışmasın.