• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri malatya doğu fertil.

seminya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
120
0
96
Adana
slm arkadaşlar malatya doğu fertilde tüp bebek yaptıran varmı..... ben kısmet olursa orayı düşünüyorum....beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar tedavi olan varsa şimdiden teşekkür ederim...

ben yaptırdım malatya doğu fertilde gerçekten çok memnun kaldım ilk denememde kızım oldu ilgi süper :87:

amin inşallah siz başladınızmı tedaviye... ben başta ön yargılı davrandım açıkçası malatyalı değilim görev nedeniyle burdayız taki gidip görüşene kadar çalışanlar doktorlar okadar ilgiliki moral çok önemli ve güvende aynı şekilde fazlasıyla gördüm bunları inşallah tedavin güzel gider bebişler tutunur sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canım:90:

amin inşallah siz başladınızmı tedaviye... ben başta ön yargılı davrandım açıkçası malatyalı değilim görev nedeniyle burdayız taki gidip görüşene kadar çalışanlar doktorlar okadar ilgiliki moral çok önemli ve güvende aynı şekilde fazlasıyla gördüm bunları inşallah tedavin güzel gider bebişler tutunur sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canım:90:

canım ben başlamadım haziranda bakalım...başlıyacağız.evet doktorların ilgisi bilgisi güzel umarım herşey yolunda gider...teşekkür ederim canım rabbim inşllh yüzümüze bakar.:10:

bende düşünüyorum temmuz gibi,ailem orda yaşıyor,deneyimlerini arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum ...

Hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim?
ben de tüp bebek yaptıracağım ama ne malatya'yı, ne de doktorları biliyorum, fikir edinmeye çalışıyorum. Kemal Kahraman ve Denizhan Deniz isimlerini duydum ama kararsızım...

bende malatya dogu fertile gitcem.. gidenyada yorum sahibi olanlar yazarsa sevinirim..eşim azospermi bu arada

arkadaslar yokmu başka cok az yorum var hep dusunenler yazmıs yapanlar yazıp aydınlatırsacok yardımcı olmus olurlar ???????

benim ablamda dogu fertilde tedavi gördü,orda ılk tedavisiydi ve olumlu cevap aldık,yani hamıle...cok ıyılermiş,tedaviyle ılgılenen doktor ugras ucardi.gercekten cok ıyı bır klınık hem bılgılı hemde cok motıve edıyorlarmiş...ablam öve öve bıtıremedı...! herkese tavsiye edıyoruz rabbim kımsenin emegını bosa cıkarmasin..bol bol bebişler nasıp eylesın......ınsallah bızde bebişimizi agustosta kucagımıza alacagiz...rabbi herkesın gönlüne göre versin..!

Back
X