Malatya İnönü tıp fakültesinde doğum

ayse2447

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Malatya İnönü Üniversitesi tıp fakültesinde doğum yapan var mı bilgi verebilirler mi

Refakatçi alınıyor mu çalışanları nasıl doğuma asistanlar mı giriyor
Şimdi şöyle, odalardan odaya değişiyor en alt katta sadece anne ve bebekler var kimseyi almıyorlar, 6. Katta anne ve bir kadın refakatçi hakkınız var. Ve bir de özel odalar var ücretli. Günlüğü 600 müydü neydi tam hatırlamıyorum oraya istediğiniz kişiler gelebiliyor. Doğumda da duyduğuma göre asistanlar da doğurtabiliyormuş doktorlar da. Bazı doktorlar ücretliymiş. Asistanlar biraz daha uyguna doğurtabiliyormuş. Onu gidip görüşmeniz gerek

Ben sezaryan için gitmeyi düşünüyorum korkuyorum refakatçi fln olmuyor diye duydum parasını ödeyince hoca girer mi ameliyata çok merak ettim

Ben sezaryan için gitmeyi düşünüyorum korkuyorum refakatçi fln olmuyor diye duydum parasını ödeyince hoca girer mi ameliyata çok merak ettim
Valla işte onu gidip görüşmeniz gerek. Çok iyi doktorlar var ve çok yoğunlar. Detaylı ultrasonda zorla sıra bulabildik. Rauf melekoğlu var duymuşsunuzdur. Adam full dolu. Ben de orda doğum yapmak istiyorum ya da Park hastanesinde sevgi hoca var ona gitmeyi düşünüyorum.

Evet duymuştum iyi bir doktor

`