Malatya Pliastik Cerrahları Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

withouthope1945

Yavaş Yavaş Delirdim. Kimse Bunu Fark Etmedi
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
10
3
6
39
Merhaba arkadaşlar,
Ben Malatya şehrinde ikamet ediyorum. Burun estetiği olmaya karar verim. Biraz araştırma yapmaya çalışmış olsam bile, İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkez içerisinde palstik cerrahlar 3 kişi olduğundan, hangisinde ameliyat olmam gerektiğini bir türlü karar veremedim. Eğer yazdığım hekimleri tanıyan ya daameliyat olan birileri varsa, dönüş yapmaları halinde mutlu olurum.
Prof. Dr. Hıdır KILINÇ,
Prof. Dr.Yusuf Kenan ÇOBAN
Doç. Dr. Cemal FIRAT
Sağlıcakla Kalın!

Mayıs 2018'de Malatya İnönü Üniversitesinde Doç Dr. Cemal Fırat’a burun estetiği ameliyatı oldum. Nefes problemim yoktu. Sadece hafif bir kemerim vardı onu aldırmak istedim. Kendisi de bana aynen öyle yaparız çok bir değişiklik olmaz çok güzel olur dedi. Sonuç olarak burun sırtımdan fazla alınması sebebiyle yandan bakınca kaydırak gibi duruyor. Ayrıca ucu da top gibi ve geniş. Ameliyattan önce nefes problemim yoktu sonrasında o da oluştu. Kendisine 4 ay bitince başvurdum. Burnumun güzel olduğunu söyleyerek başından savdı. Yaşadığım mağduriyeti anlatamam gerçekten. Cemal Fırat’dan hiç memnun kalmadım. Diğerleri hakkında yorum yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…