malatya zehra kuzu

canım o dr da ıyı ablamın doğumunu yaptırmıstı o zamanlar alman hastanesındeydı.

Canim bende ona hic muayne olmadim esimin arkadasinin esi surekli o dr a gidiyodu dogumuda ona yaptirdi cok memnun oldugunu soyledi ... ben nuriye durasa gidiyirum gozde akdemide benim gebeligim sorunlu 5 tane miyomum var neyse nuriye hn. Bundan 2.-3 gun once presenta etrafinda kanlanma oldugunu miyomum oldugundan sikintili oldugunu arastirma hastanesine gitmemi soyledi neyse gittim asistanlar muayne ediyo ben isinde profosyenel hoca aradim ilgin hn varmis oda gebelere bakmiyomus polklinikten muayne olabilcegimi soykediler ben mi bulamiyorum malatyada dr sikintisi mi var anlamadim altarnetif az gibi geldi sagolsun nuriye hn durumu anlattim asistan muynesini icime sinmedigini soyledim simdilik kendi dr uma devam ediyorum ne yapcam sasmis durumdayim

geçmiş olsun, inşallah problemsiz atlatırsın önümüzdeki süreci. Denizhan Deniz beye çok iyi diyorlar yine aynı hastanedeymiş fayda sağlar mı bilmiyorum ama.. Doktor işi biraz problemli Malatya'da. Artık biraz da şansa kalıyor desenize:KK51:

Back
X