Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası malatyada kreş araştırıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

redcuzdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
165
24
68
mrb. ben.malatyada güvenebileceğim bir kreş arıyorum bilen bu konuda deneyimi olan varsa yazabilir mi lütfen. oğlum şuan 27 aylık eylüle kadar kreşş bulmam lazım. yardımınıza ihtiyacım var.

mrb. ben.malatyada güvenebileceğim bir kreş arıyorum bilen bu konuda deneyimi olan varsa yazabilir mi lütfen. oğlum şuan 27 aylık eylüle kadar kreşş bulmam lazım. yardımınıza ihtiyacım var.

Canim benim ablam malatyada yasiyor. Dogum yapacak. Ustun dokmen.in kresi varmis ve tum okullarinda ayni programi uyguluyormus. Cocuklarin yedikleri yiyeceklere kadar hersey programli web sitelerinde de oluyormus. Arastir istersen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler ancak oraaya çok fazla talep var bize sıra gelmez diye düşünüyorum başka varsa önerebileceğiniz?

teşekkürler ancak oraaya çok fazla talep var bize sıra gelmez diye düşünüyorum başka varsa önerebileceğiniz?

Onun disinda cok bilmiyorum canim nese erberkin de sanirim vardi. yani egitimlerini iyi arastirmak lazim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…