malatyada rinoplasti için önerilerinizi bekliyorum

bar20101980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
18
0
36
Malatya
slm arkadaslar ben burunda kırık var revizyon da mevcut kafam cok karıstı kbb demı estteık cerrah mı karar veremedım doç dr erken karataş nasıl(kbb) amelıyat olan var mı acaba

malatyada bilge turk bilen'i dusunmuyor musun? forumda ona ameliyat olup cok guzel burunlari olan arkadaslar var :)

ya öylede bılmıyorum arkadasım aslında istanbulda dusunuyorum malatyada bır kere oldum rınoplastı deıl nefes problemım vardı hıc memnun kalmadım suan yıne nefes problemım var onur erol ve fethı orak var ıstanbulda oda cok tuzlu geldı acıkcası ve suan oraya gıtme sansım yok

canım hiç düşünmeden bilge türk bilene ameliyat ol derim.Ben ameliyat olalı 6 ay oldu.burnumdan çok memnunum.Benim de sağlık sorunum vardı.Estetikle beraber oldum.İkisinden de çok memnunum.forumda ameliyat olan herkes çok memnun.tavsiye ederim sana.bol şanslar:))

canım hiç düşünmeden bilge türk bilene ameliyat ol derim.Ben ameliyat olalı 6 ay oldu.burnumdan çok memnunum.Benim de sağlık sorunum vardı.Estetikle beraber oldum.İkisinden de çok memnunum.forumda ameliyat olan herkes çok memnun.tavsiye ederim sana.bol şanslar:))

Tsk ederim canım senin eski yeni resimlerini görebilir miyim

Back
X