Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım 5 yıl olacak burada olalı ama bu sene tayinciyiz şuan aşılamaya start verdik yarın aşılamam var inşallah dua et bana canım:18:sen malatyalı mısın canım ne kadarlık evlisin ne zamandır bebek istiyorsun![]()
canım ben 1,5yıldır burda ebeyimm...3 yıl olacak evleneli...sen nerde tedavi görüyorsun..ben park hospitale gittim dünyam yıkıldı dr söylediklerine..burda gitmediğim dr kalmadı..fethiye hanıma gittim çok memnun kaldım 10ay falan sonra tüp bebek yaptıracam inşallah..erken menopozdayım yaşım 26..hayırlısı bakalımm..ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN CANIMM..SENDE NE SORUUN VAR..
canım bende azönce hast geldim aşılamamı yaptı doktor aslında riskli bir aşılama oldu doktor iptal edelim çogul gebelik olabilir hamile olursan hamilelik sonlandırılabilir ve karını ve ciğerin su toplayabilir dedi ama ben yok dedim o kadar emek verdim iğne yedim eziyet çektim inşallah sonum güzel olur dua et bana da....bende 29 yaşındayım canım 5 yıl olacak evleneli görünürde sorun yok ama bebişte yokbir negatif aşılamam,bir tane aşılama iptalim var.....bugün de aşılama oldum bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim herşeyin en iyisini bilir....canım benimde özelde gitmediğim kalmadı ama şuan araştırma hastanesine gidiyorum infertilite ve tüp bebek bölümü açıldı doktorlar çok iyi......fethiye hanımda iyiymiş ama ben hiç gitmedim:26:
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah inşallah hayırlıysa tutarda sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım benimm..seni bana ALLAH GÖNDERDİ..BENDE BUNALIMDAYIM ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİT DEDİLER...TÜP BEBEK İÇİN ÇOK KARARSIZIM BEN..NE KADAR ÜCRET ALIYOLAR CANIM TÜP BEBEK İÇİN.BİDE RAPOR ALABİLİYOMUŞUZ İLAÇLAR İÇİN ÜCRETSİZ OLUYOMUŞ RAPORLA..
canım sağlık güvenceniz varsa eğer bence de araştırmaya git derim ben 11 ay önce yine gitmiştim ozaman iyi değildi jinekoloji bölümündeki asistan doktorlae bakıp uzman doktorlardan fikir alıyorlardı ve çok kalabalıktı ama bir kaç ay oldu tüp bebek merkezi açıldı ve doktorda çok iyi bir tanesi doçent diğerleri uzman mesela dün ben hast aramam gerekti ben aramadan doktor arayıp bilgi verdisorununuz nedir canım bak fethiye ye gidip araştırmaya gelen çok maddi açıdan da yıpranma bence enazından devletin imkanından yararlan olmazsa özelde yaptır ben öyle düşünüyorum canım seve seve yardımcı olurum ben aslen malatyalı değilim bana burada ilk zamanlar kimse yardım etmedi çok çektim ama sana yardım ederim
canım mesela ben raporla iki iğne paketine 250 tl ödedim birde devlet katkı payı alıyor aşılama için onuda hast veznesine yatırdım 150 tl ama ilaçların raporsuz tek fiyatı 350 tl ve iki paket 700 oluyor özelde yaptırırsan birde fazladan aşılama parası alıyorlar 400-600 arası
![]()
canım sağlık güvenceniz varsa eğer bence de araştırmaya git derim ben 11 ay önce yine gitmiştim ozaman iyi değildi jinekoloji bölümündeki asistan doktorlae bakıp uzman doktorlardan fikir alıyorlardı ve çok kalabalıktı ama bir kaç ay oldu tüp bebek merkezi açıldı ve doktorda çok iyi bir tanesi doçent diğerleri uzman mesela dün ben hast aramam gerekti ben aramadan doktor arayıp bilgi verdisorununuz nedir canım bak fethiye ye gidip araştırmaya gelen çok maddi açıdan da yıpranma bence enazından devletin imkanından yararlan olmazsa özelde yaptır ben öyle düşünüyorum canım seve seve yardımcı olurum ben aslen malatyalı değilim bana burada ilk zamanlar kimse yardım etmedi çok çektim ama sana yardım ederim
canım mesela ben raporla iki iğne paketine 250 tl ödedim birde devlet katkı payı alıyor aşılama için onuda hast veznesine yatırdım 150 tl ama ilaçların raporsuz tek fiyatı 350 tl ve iki paket 700 oluyor özelde yaptırırsan birde fazladan aşılama parası alıyorlar 400-600 arası
![]()
arkadaslarımmmıkınız ıcınde cok sevındım ebe88 oralarda yalnızdı bırbırınıze arkadas olursunuz aynı sehırde ne guzel allahım ınsallah oralarda o zor sartlarda verdıgınız emeklerın karsılıgını bır an once verır kuzucuklarım benım caanım arkadaslarım rabbım iyilikler versin inşallah pofuduknaz sana cooook dua edıyorum canımm yazdıklarını okurken ıcımden kopt koptu geldı ınsallah rabbım ıyılıkler ver dıye asılamyı ıptal ettırseydın belkıde gelecek bebegıne kıymıs olacaktın allahım ınsallah temız kalbıne gore versın canım benım burda olsan sana bı sarılırdım sımdı anlatmam o kadar yakın hıssettım kendımı sana. anladıgım kadarıyla ebe88 de sende gorevdesınız memlekete hızmet ıcın oralara gıtmıssınız allahım ınsallah yuzunuze bakacak canlarım benım.
Canimm dört gözle cevabini bekliyodummm.cok sagol yaaa.bakis açımı degistirdin gercekten yaa. .bendemi gitsem arastirmaya diye düşünüyorum. .düne kadar kesinlikle gitmem diyodumm..peki normalde tüp bebek 5000tl tutuyor. .arastirmada ne kadar acaba bir bilgin var mi...bide raporu vermeleri icin sartlari nedir infertilitede..cok soru sordum yordum seni kusura bakma ne olurr
sağol canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
amin bacım hakkımızda hayırlı olana gonlumuzu razı kıl rabbım gonlumuzde olanıda bıze hayırlı kıl ınsallahhhhhhhhh. malatyadayken hazır bol bol kayısı yıyın kız kocalarınıza da yedırım enerjı olur![]()
sor canım sor ben hiç sıkılmam inan bana keşke elimden birşey gelebilsecanım rapor çıkarsa 2500 filan olur diye biliyorum tüp bebek raporunu tam bilmiyorum canım ama aşılama ile hemen aynıdır işte enaz 3 yıl evli olmak 23 yaşını doldurmak eşinin 900 günlük çalıştığına dair prim alıyorsun sgkdan 2 adet fotoğraf nüfus cüzdanı fotokopisi aile cüzdanı fotokopisi birde çocuğun olmadığına dair belge alıyorsun canım....tüp bebek raporu da hemen hemen aynıdır...kesinlikle git canım enazından kafandaki soru işaretleri gider güven bana
![]()
Canimmm ALLAH razı olsun senden..inan cesaret verdin banaa cok sagol..3aykaldi 3yilimin dolmasina..ssk da ben ebeyim benim kendi guvenceminkini alirim galiba..İNŞALLAH ASILAMAN TUTARDA ISTEDIGIN HERSEY GONLUNE GÖRE OLUR..SAGLIKLA HAYIRLI EVLATLARIN OLUR İNŞALLAH. ..BU SITEDEKI İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET YARABBIMM...COK TEŞEKKÜR EDERİM POFUDUKNAZZ COK SAGOL..
Allah senden de razı olsun canım adım zehra bana dua et yeter inşallahbende sana ve bütün isteyenlere dua ediyorum canım 3 ay kalmış inşllah hamile kalırsın da gerek kalmaz ama kalamazsan kesinlikle git canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin kuzum
![]()
Biliyorsun musun. ..bana anneannemin emegi çok. .bende kizim olursaadini ZEHRA KOYACAKTIMMM..TUM GONULDEN SOYLUYORUM İNŞALLAH BUTUN DUALARIN KABUL OLUR...HAYIRLI EVLATLARIN OLUR İNŞALLAH. ..
inşallah tosun gibi bir kızın olurda adını zehra koyarsın canım bende bunu tüm kalbimle diliyorum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım amin![]()
Amin canim tüm isteyenlerin kucagini boş birakmasin ALLAHIM..sonucunu burdan yax bana tamam mi merak ediyorum inşallah tutar canim benim eger HAYIRLIYSA..
olumlu yada olumsuz yazarım canım inşallah olumlu olur pek ümidim yok ama Allah kerim canım hepimizin yüzünü güldürsün amin![]()