• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malesef bosaniyoruz

zeynep665

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
32
0
36
Kocaeli
bizim deli dolu bir bslngicimiz ve aska dolu evliligimize bsladik.simdi ise bosniyoruz ustelikm dunyalar tatlisi bir oglumuz var 10 aylik evden giderken pesine emekliyerek aglayarak kostu.bazen ne yaparsaniz yapin nafiledir olmuyordur.bir adam aklindan bosamis sa seni neylersin.ailesi sebep oldu aslinda bizimle ilgisi yok kayinvalidem psikolojik tedavoi goren esinden nefretini her firsatta dile getiren biri ve onlarin birirlerine olan nefretleri o kdar buyukki arada herkezi piyon gibi harciyorlar en basta evlatlarini.ben subay esiyim esim 3.5 aylik seyire gitti geldi sadece 20 gun kaldi iste onlarda gencliklerinde kendi tadamadiklari mutluguda kimseye tattirmadi ben aslinda o kimselere uzuluyorum beni bos ver sabi cocugumun gunahin girdiler ama herkesin evladi var ve bu yuva yikildiktan sonra devam edecek hayati .ben zalimlerin hayirla anildigini hic duymadim.esim kendi evlendi ama manasina eremedi evliligin herkesi allaha havale ettim mahserde hesaplasacagiz...

evlatlarini kendi mallari gibi gören aileler var, evlatlarin duygularini hayatlarini hice sayan adam yerine koymayan sadece kendilerini kendi cikarlarini kendi mutluluklarini düsünen anne babalar var..sizi anliyorum cünkü benim esimin ailesi de aynen böyle. Allahtan esim simdiye kadar cektim artik cekmek istemiyorum diye düsnüyor benim bisey yapmama gerek kalmadi. mecbur kalmadikca görüsmüyorlar. esim hayatinda ilk defa sevgiyi saygiyi önemsenmeyi cikarsiz sevilmeyi benimle ögrendi ve benim aileme ailesi olarak bakti.
sizin durumunuzda en cok esiniz suclu bence. kendi esini ve cocugunu hice saymamali.

var var ,ailesi özellikle annesi otur deyince oturan kalk deyince kalkan kocalarda var,allah yardımcınız olsun.bu devirde hiç bir evli çifften uzak değil boşanmak allah nasip etmesin.

lütfen bana kızmayın arkadaşlar ama karı koca tartışmalarını okudukça tüm kaynanalar erken ölse evlilikler bu kadar yıpranmaz bitmez diyorum..ne bu ya cocukları sizin köleniz olsunlar diye mi doğurdunuz?

sevgili ipek tuncer malesef hersebebin basi bu.esim evliligin anlamini bilmedi han kapisi gibi bizim evliligimiz mesela bugun bayram ve ben herseyden uzakta onun icin burdayim ama o istanbulda geziyor ustelik yarindan sonra yok seyire gidiyor.bazen ne yaparsaniz yapin olmuyor ben kimseyi atsin demiyorum ama insan biraz feraset sahibi olmali bu kadar hepsi ben kimseyi suclamiyorum bu dunyada herkesin bir gorevi var ve kotu insanlar heryerde var bazen bir otobuse bindiginizde bile ters birisiyle karsilasabiliyoruz yani demek istedigim kotulerin gorevi zalimlerin gorevi yikmak,kirmak,mahfetmektir.ama benim esim beceriksizin teki hersey iki dudaginin arasinda burada kararlari ben veririm demiyor teyzesi geliyor kufrediyor eyvallah diyor kayinbabam geliyor yuzume tukuruyor eyvallah diyor hele savunmasi tam hayal kirikligi onlar hastalarmis oyle kabul etmem ;lazimmis oysaki kendi (evlilikte nasil kendi oluyorsa iste)uciu ona dokunan mevzularda kiyamet kopartiyor dedigim gibi sen benim demezsen boyle gelen vurur giden vurur bana diyorlarki seni bosatacagiz esime diyorlarki bosan peki diyorum bende madem bu kadar iyi biseydide bu siz niye bunca siddete kavgaya ve ayriliga ragmen bosanmadiniz?biz bir gun biteriz sabi bebegime olan olur ama allah bunlari gormezmi sandiniz

evlatlarini kendi mallari gibi gören aileler var, evlatlarin duygularini hayatlarini hice sayan adam yerine koymayan sadece kendilerini kendi cikarlarini kendi mutluluklarini düsünen anne babalar var..sizi anliyorum cünkü benim esimin ailesi de aynen böyle. Allahtan esim simdiye kadar cektim artik cekmek istemiyorum diye düsnüyor benim bisey yapmama gerek kalmadi. mecbur kalmadikca görüsmüyorlar. esim hayatinda ilk defa sevgiyi saygiyi önemsenmeyi cikarsiz sevilmeyi benimle ögrendi ve benim aileme ailesi olarak bakti.
sizin durumunuzda en cok esiniz suclu bence. kendi esini ve cocugunu hice saymamali.

kesinlikle size katiliyorum tek suclu o dusunun bana kayinbabam tokat atti esim yanindaydi dedim sen nasil boyle birseye engel olmassin savunmasi su eger dovseymis o zaman mudahale edermis tek suclu o tek suclu artik neden diye sormuyorum cunku yeniden evlenirim diye dusunuyo yine cocugum olur diyo bakalim hersey onlarin hesapladigi gibimi olacak ben artik allaha havale ettim

Kayınvaldenız neden sızı ıstemıyor mu ki....anlamadım

benim kayinvalidem oyle herkesinki gibi degil yani kadin gibi degil tamamen icini nefret burumus dogulu hep ezilmis kendi kayinvalidesi tarafindan ve cok feci iskenceler gormus ama malesef tum bunlar ona tecrube degil nefret olmus herseyden nefret ediyo su guzelim bayram gunu cekmis gitmis evinden benim esim asker zaten uc gun beraberiz kayinbabam ariyor dir dir kavga zaten yeni gitmistik yine gidecektik bayramda yani bosver benim kayinvalidem gece 3 te arar ne yapiyorsunuz diye delirdim ben falan diyor hepsi yalan isine gelince oyle hanim hanimcik olurki sadece nefret ve intikam var kiskanclik hat safhada ya gorumcem bulumiya hastasi kusmaktan butun disleri dokuldu onu bile umursamiyorlar kendisi avukat butun parasini getirsin yiyelim diyorlar kaynim kumar oynuyo onun parasiyla ev alip hic sorgulamiyorlar ben evlenmeden butun bunlar benden gizlendi ben nasil bir ailenin icine dustum allahim bana selamet versin yani

lütfen bana kızmayın arkadaşlar ama karı koca tartışmalarını okudukça tüm kaynanalar erken ölse evlilikler bu kadar yıpranmaz bitmez diyorum..ne bu ya cocukları sizin köleniz olsunlar diye mi doğurdunuz?
bence erkekler evlenirken bir kere daha dusunsun kotu heryerde var kocan sahip cikmiyorsa bunu elden beklemek manasiz

kesinlikle size katiliyorum tek suclu o dusunun bana kayinbabam tokat atti esim yanindaydi dedim sen nasil boyle birseye engel olmassin savunmasi su eger dovseymis o zaman mudahale edermis tek suclu o tek suclu artik neden diye sormuyorum cunku yeniden evlenirim diye dusunuyo yine cocugum olur diyo bakalim hersey onlarin hesapladigi gibimi olacak ben artik allaha havale ettim

eşiniz uzaktan kumandayla haraket ediyor. aklını mantığını dinlensin diye dolaba kaldırmış heralde.
tabi ki herkes yeniden evlenebilir, yeniden çocuğu olabilir. bu aynı yeni bir ev alırım. yeni eşyalarda alırım gibi birşey....
hiçbirşey ilkteki heyecanı merakı vermez. ve bu çocuk bir eşya değilki büyüyüp nerdeydin diye sorduğunda Allah korusun bir hastalığında bir şeyinde ne cevap verecek.

iki kişilik bir aile olduğunu eşler anlayıp hazmedemedikçe ilişkiler yürümez.

bu adamdan boşanıyorum diye sakın ola üzülmeyin. çocuğunuz içinde üzülmeyin. bu adamın yaptığı babalıktan bir hayır gelmez zaten.
öncelikle çalışmıyorsanız mutlaka bir işe girin. ve yaşadıklarınızı bir avukata anlatıp tazminatla ve nafaka ile boşanın.

Eşin çok duyarsız minicik sabisinin annesi olan size hiç merhamet göstermediği gibi eşinizin ailesi daha betermiş onların size yol gösterceği yerde ailenizi toplayacağı yerde ailenizi dağıtmak için uğraşıyorlar, nasıl bir vicdanları var hiç mi Allahtan korkuları yok bunların yarın ne yüzle bakacakalar torunlarına hiçmi içleri sızlamıyacak ...Bence de eşiniz ailesinin çok etkisi altında ana kuzusu kişiliği oturmamış kendine güveni olmayan biri gibi davranmış,ama bir baba oğlunu görmeden sevmeden nasıl durabilir,bence eşinizin ailesinden ve onların sizi etkilemiyeceği bir yere taşının ve olanı biteni unutup yeni bir sayfa açın belkide onlardan uzak eşşiniz çok farklı olacak kendini daha özgür ve rahat hissedecek güzel değişik farklı bir ortamda siz karşı saygılı ve sevgili olacak güzel bir evliliğiniz olacak.Eşinizle sakin bir ortamda konuşun ailesinin yüzünden evliliğinizi bitirmeyin ailenizi kurtarmak için ordan taşının ailesinden uzaklaşın onllarla bütün irtibatınızı kesin.Eşinizin ailesinin kötü davranışları yüzünden asla evliliğinizi bitirmeyin .Bebeğiniz için bir araya gelip evliliğinizi kurtarırsiniz inşallah

Son düzenleme:
eşiniz kişiliği oturmamış erkek modelinden biri daha:23:böylelerine evliliği yasaklamalılar bence:19:
ailesi vicdansız merhametsiz düşüncesiz olabilir ama eşiniz bu kadar pasif olmamalı yuvasına sahip çıkmalıydı.sizden bu kadar kolay vazgeçebilen biri için üzülmeyin allah herşeyi görüyor kimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor bu dünyada:50:
inşallah bundan sonra mutlu olursunuz:31:

Kaynanalar eğer evvel zamanında kaynanalarından çekmiş ise aynısını uyguluyorlar..

ispatı

benim kaynanam sürekli söylenirdi..

Ben kaynanama bilmem kaç sene baktım..
Kayınbabamdan dayak yedim..
kaynanaya laf çevirmedim..
Yok onların içinde 6 çocuk büyüttüm..
Yok benim kızlarım babannesine baktılar çocukken
okadar çamaşırı elimde yıkardımm
Şimdikiler bi kaynanayla geçinemiyolar
Kanana dünya iyisi olsaa nafile vs vs vs..

Çekmiş kadın şimdiki zaman gençleri gelinlerinin bu kadar rahat olması, rahat etmesi (günümüzün teknolojisi yada zamanın döngüsü biz napalım ozaman öleymiş şimdi böyle) zoruna gidiyordu.. bence zamanında çekmiş olmanın acısı içine oturmuşş zamane gençliğinin rahatını kıskanıyordu..

Durup duruken ben zamanında elimde çamaşır yıkrdım şimdiki gelinler prenses diyen kadın buu..
Napim şimdi makine dururken dereye inip çamaşır mı çitilimm odunlamı dövüm napimm bre kadın..

yanii zamanında çeken çektiriyo tecrübeyle sabittir..

eşiniz uzaktan kumandayla haraket ediyor. aklını mantığını dinlensin diye dolaba kaldırmış heralde.
tabi ki herkes yeniden evlenebilir, yeniden çocuğu olabilir. bu aynı yeni bir ev alırım. yeni eşyalarda alırım gibi birşey....
hiçbirşey ilkteki heyecanı merakı vermez. ve bu çocuk bir eşya değilki büyüyüp nerdeydin diye sorduğunda Allah korusun bir hastalığında bir şeyinde ne cevap verecek.

iki kişilik bir aile olduğunu eşler anlayıp hazmedemedikçe ilişkiler yürümez.

bu adamdan boşanıyorum diye sakın ola üzülmeyin. çocuğunuz içinde üzülmeyin. bu adamın yaptığı babalıktan bir hayır gelmez zaten.
öncelikle çalışmıyorsanız mutlaka bir işe girin. ve yaşadıklarınızı bir avukata anlatıp tazminatla ve nafaka ile boşanın.

guzel sanatlar mezunuyum iyibir isim var tekrar calisiririm hic bir sey imkansiz degil zaten evimi tek edip anneme falan gitmedim zaten boyle yapilmasini onermiyorum hukuki haklarimvar su anda sahip oldugumuz herseyin yarisi beinim ve cocugumun ben oglumu dusunmek zorundayim tum haklarimi istiyorum kadin olmak zor hemde cok zor ama rabbim bir kolayligini verecektir oglum adina da hayirlisini diliyorum her gun kavga gurultulu bir evde olacagina belki bizim icin hayirlisi budur ya ona kalsa cocugu fala alacagim diyor ben cahil degilim o yuzden tedirgin olmuyorum adalet var benim olani kimse alamaz evden atarmis bu hukuki olarak mumkun degil evlilik sonbuluncaya kadar hertur yukumlulugunu yerine getirmek zorunda evden giderken kartlari istedi vermedim dedim buna hakkin yok ben dogumdan dolayi calismasamda haklarim var neyse bol bol dua ediyorum ve rabbim bizimle bunu biliyorum kalpler onun elinde

Back
X