sevgili ipek tuncer malesef hersebebin basi bu.esim evliligin anlamini bilmedi han kapisi gibi bizim evliligimiz mesela bugun bayram ve ben herseyden uzakta onun icin burdayim ama o istanbulda geziyor ustelik yarindan sonra yok seyire gidiyor.bazen ne yaparsaniz yapin olmuyor ben kimseyi atsin demiyorum ama insan biraz feraset sahibi olmali bu kadar hepsi ben kimseyi suclamiyorum bu dunyada herkesin bir gorevi var ve kotu insanlar heryerde var bazen bir otobuse bindiginizde bile ters birisiyle karsilasabiliyoruz yani demek istedigim kotulerin gorevi zalimlerin gorevi yikmak,kirmak,mahfetmektir.ama benim esim beceriksizin teki hersey iki dudaginin arasinda burada kararlari ben veririm demiyor teyzesi geliyor kufrediyor eyvallah diyor kayinbabam geliyor yuzume tukuruyor eyvallah diyor hele savunmasi tam hayal kirikligi onlar hastalarmis oyle kabul etmem ;lazimmis oysaki kendi (evlilikte nasil kendi oluyorsa iste)uciu ona dokunan mevzularda kiyamet kopartiyor dedigim gibi sen benim demezsen boyle gelen vurur giden vurur bana diyorlarki seni bosatacagiz esime diyorlarki bosan peki diyorum bende madem bu kadar iyi biseydide bu siz niye bunca siddete kavgaya ve ayriliga ragmen bosanmadiniz?biz bir gun biteriz sabi bebegime olan olur ama allah bunlari gormezmi sandiniz