Malesef covid19 temaslısıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef hastaligin seyri cok degisms bulasma hizi cok yuksek cok sukur artik agir atlatilmiyomus benim.kizkardesimde korana kendini kotu hissesdince ben hamileyim annemde kronik hasta bi sure gorusmeyelim dedi k.v yemege gelelim demis oda durumu anlatmis yine siz bklirsiniz demis gelmisler ve malesef k.v negatif kayni pozitif k.b negatif esi negatif beslenmenize cok dikkat edin gecmis olsun

Geçmiş olsun

Size bulaşmamış olabilir moralinizi yüksek tutun

Dayılar çok oturdu mu temas ettiniz mi

Bir de sözüm size değil olan olmuş da okuyan diğer kişilere kamu spotu

hani maskemizi evde çıkarıyoruz ya o kural aynı evde yaşayanlar için yani aslında dayı aile bireyi değil 7/24 aynı evde oturan kalacak başla yeri olmayan

Merhaba hanımlar
Covid19lu temaslısı olduğum için (aile bireyi olduğu içn maskesiz ve mesafesizdim.) evde karantinadayım. Şuan acaba bende hastalanacak mıyım? Hastalansam ölecek miyim diye düşünmeden edemiyorum. Acaba bir daha sevgilimi görür müyüm diyorum kendime acaba aldığım kitapları okuyabilir miyim? Lütfen ne olursa olsun tedbiri elden bırakmayın aile bireyi bile olsa.
Geçmiş olsun,umarım en kısa sürede atlatırsınız..

Çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız 🙏🏻 Bizimde düşüncesiz bi komşumuz var.Kadın salya sümük grip olurdu ona rağmen evinde durmazdı çıkıp çıkıp bize gelirdi.Anneme kapıyı açmayalım derdim beni dinlemezdi.Aynı kadın şu şartlarda bile sürekli annemlere geliyor ve beni hala kimse ciddiye almıyor.Ve bundan yüzde yüz eminim ki gittiği ev sadece onların değil.Yakında annemle babamda bu kadın yüzünde güme gidecekler.

Merhaba hanımlar
Covid19lu temaslısı olduğum için (aile bireyi olduğu içn maskesiz ve mesafesizdim.) evde karantinadayım. Şuan acaba bende hastalanacak mıyım? Hastalansam ölecek miyim diye düşünmeden edemiyorum. Acaba bir daha sevgilimi görür müyüm diyorum kendime acaba aldığım kitapları okuyabilir miyim? Lütfen ne olursa olsun tedbiri elden bırakmayın aile bireyi bile olsa.
Geçmiş olsun. Pozitif olduğunu biliyor muydunuz? Biliyor idiyseniz görüşmemeniz gerekirdi ama işte kimin pozitif olduğu da belli olmuyor bu yüzden tehlike. İnşallah bulaşmamıştır. Olumsuz düşünmeyin. Kaç gün oldu?

Virüs başladığından beri yazlıklarına giden dayım ve yazlıkları tamamen izole bir alan.tarlalık bir alanda meyve bahçeleri ve havuzları var tek başlarınalar. 6 ay orada kalıyorlar markete bile kendileri gitmiyor çocukları getiriyor. 6 ay sonunda bir evrak için şehir merkezine geliyorlar ve oradaki evlerine. Karşı komşu kahveye geliyor ziyarete. Yengemle kahve içiyorlar karşı komşuya o Esnada misafir geliyor komşu yengemin evinde olduğu için misafirini buraya çağırıyor kahvem bitsin kalkalım diyor. Misafir pozitif. Komşu pozitif yengem pozitif dayım pozitif ve bu misafir olayını hiç anlatmadan bize misafirliğe geliyorlar. Aradan 2 gün geçiyor haber geliyor biz pozitifiz side evden çıkmayın. Hal böyleyken böyle. Bir gezmenin bedelini kaç kişi ödüyoruz.
ya şu misafirliklere ara vermek lazım aslında. bizim de karşı binamız pozitif karantinada. yani izole olması gereken insanlar alt komşuya misafir gelmek istemiş komşu kabul etmemiş. üstelik korona yani. komşumuz kabul etse bizim binayı da karantinaya alacaklardı bulaştıracağı için. bi oturamıyorlar popolarının üstüne. dün de binadaki diğer komşu bir iş için ustanın birini bizim eve sokmak istedi, en üst katta çatıya yakınız diye. kabul etmedik hem müsait değildik hem de salgın zamanı çok ölümcül bir durum yoksa usta musta da gelmesin yani ne gerek var. çok çok mecburi bir iş değildi.

Kesi
ya şu misafirliklere ara vermek lazım aslında. bizim de karşı binamız pozitif karantinada. yani izole olması gereken insanlar alt komşuya misafir gelmek istemiş komşu kabul etmemiş. üstelik korona yani. komşumuz kabul etse bizim binayı da karantinaya alacaklardı bulaştıracağı için. bi oturamıyorlar popolarının üstüne. dün de binadaki diğer komşu bir iş için ustanın birini bizim eve sokmak istedi, en üst katta çatıya yakınız diye. kabul etmedik hem müsait değildik hem de salgın zamanı çok ölümcül bir durum yoksa usta musta da gelmesin yani ne gerek var. çok çok mecburi bir iş değildi.
kesinlikle öyle. Bizde kabul etmeyiz normalde kimseyi ama dayımlar hiç insan görmüyor. Bir kerelik gelsinler dedik. Bizde hata yaptık yani insan bi anda gaflete düşüyor ama bedeli çok ağır oluyor işte

Geçmiş olsun. Pozitif olduğunu biliyor muydunuz? Biliyor idiyseniz görüşmemeniz gerekirdi ama işte kimin pozitif olduğu da belli olmuyor bu yüzden tehlike. İnşallah bulaşmamıştır. Olumsuz düşünmeyin. Kaç gün oldu?
Pozitif olduklarını bilmiyorduk biz misafirliğe gittiklerini de bilmiyorduk. Davet bile etmedik. Fakat 1 derece yakın oldukları için ve izole bir yerde yaşadıklarını bildiğimiz için sorun olmaz dedik. Bilseydik komşuya gitmişler asla tamam demezdik. Bugün 2 gün oluyor dün gece haber aldık ateşleri çıkmış tomografide buzlanma çıkmış

Çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız 🙏🏻 Bizimde düşüncesiz bi komşumuz var.Kadın salya sümük grip olurdu ona rağmen evinde durmazdı çıkıp çıkıp bize gelirdi.Anneme kapıyı açmayalım derdim beni dinlemezdi.Aynı kadın şu şartlarda bile sürekli annemlere geliyor ve beni hala kimse ciddiye almıyor.Ve bundan yüzde yüz eminim ki gittiği ev sadece onların değil.Yakında annemle babamda bu kadın yüzünde güme gidecekler.
Yengem şuanda pişman veya üzgün değil bişey olmaz geçer diyor. Komşusu hala gel evinde kal bi yere gidemeyiz birbirimize gider geliriz diyor. Başlarına gelseler bile akıllanmayan tipler var. Buna yasak napsın devlet napsın iş bizde bitiyor

Merhaba hanımlar
Bağışıklığını güçlendirecek şeyler yap canım inşAllah en hafif şekilde atlatırsın..

Pozitif olduklarını bilmiyorduk biz misafirliğe gittiklerini de bilmiyorduk. Davet bile etmedik. Fakat 1 derece yakın oldukları için ve izole bir yerde yaşadıklarını bildiğimiz için sorun olmaz dedik. Bilseydik komşuya gitmişler asla tamam demezdik. Bugün 2 gün oluyor dün gece haber aldık ateşleri çıkmış tomografide buzlanma çıkmış
Geçmiş olsun. Bir komşu ziyareti ne kadar masum ama işte aynen bu şekilde yayılıyor zaten :KK43: Olumsuz düşünmeyin, belki size bulaşmamış olabilir, C vitamini alın, moralinizi yüksek tutun. Hastalarınıza acil şifalar dilerim.

Kaç gün oldu görüşeli,insallah cikmaz moralinizi bozmayin. Vitamin desteği yapayın bu arada geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, ben de temaslıyım. bende ve aile bireylerimde herhangi bir semptom yok. bugün ilk temasın üzerinden 14 gün geçti. umarım size de bulaşmamıştır. iyi düşünün iyi olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X