Malesef Korktuğum Oldu Covid Testim Pozitif

Lalalala1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
1.458
4.434
133
Covid başlığına belirtilerimi yazmıştım. Pek ihtimal vermiyordum ama testim pozitif cikti. Eşim de, oğlum da...Moralim çok bozuldu. Esimin atesi var epey de agrisi var. Benim de cok agrim vardi dun serum ve igne ile toparlandim. Ben test için geç bile kaldım. Çok tereddüt ettim. Ihtimal vermedim. Allah tan dışarı çıkmadım. Kendimi çok kötü hissediyorum yine de. Ya daha önce birine bulastirdiysam diye. Geçen hafta acaba neler yaptım. Hep bunu düşünmekten kendimize yogunlasamadim.

Covid başlığına belirtilerimi yazmıştım. Pek ihtimal vermiyordum ama testim pozitif cikti. Eşim de, oğlum da...Moralim çok bozuldu. Esimin atesi var epey de agrisi var. Benim de cok agrim vardi dun serum ve igne ile toparlandim. Ben test için geç bile kaldım. Çok tereddüt ettim. Ihtimal vermedim. Allah tan dışarı çıkmadım. Kendimi çok kötü hissediyorum yine de. Ya daha önce birine bulastirdiysam diye. Geçen hafta acaba neler yaptım. Hep bunu düşünmekten kendimize yogunlasamadim.

Geçmiş olsun inş bir an önce toparlanırsınız

Korkmayın, bol bol soğan tüketin, meyve yiyin. Biz de olduk ailecek. Üstelik bebegim daha 6 aylıktı bu hastalığa yakalandigimizda. Çocuğunuzun ateşine dikkat edin benim oğlumun ki 5 dk da bir yükseliyordu sabaha kadar başında bekledim 2 gün boyunca. Sonra devam eden bir ishal oldu oğlumda ve sonrasında atlattı çok şükür. Oğlumu düşünürken kendim nasıl atlattım bilmiyorum. Bu hastalıkta en önemli şey dinlenme ve beslenme. Bol bol yararlı şeyler tüketin. Ben sabah kahvaltıda soğanlı yumurta öğlenleri ara öğün yoğurt meyve , aksamlar yine soğanlı kimyonlu bulgur pilavı sebze ve et yemekleri pisiriyordum. Cok şükür oglumunda iştahı kesilmedi . En önemlisi ateş ve zature bu hastalıkta. Dikkat edin ve moralinizi yüksek tutun. Iyi düşünün iyi olsun.

Korkmayın, bol bol soğan tüketin, meyve yiyin. Biz de olduk ailecek. Üstelik bebegim daha 6 aylıktı bu hastalığa yakalandigimizda. Çocuğunuzun ateşine dikkat edin benim oğlumun ki 5 dk da bir yükseliyordu sabaha kadar başında bekledim 2 gün boyunca. Sonra devam eden bir ishal oldu oğlumda ve sonrasında atlattı çok şükür. Oğlumu düşünürken kendim nasıl atlattım bilmiyorum. Bu hastalıkta en önemli şey dinlenme ve beslenme. Bol bol yararlı şeyler tüketin. Ben sabah kahvaltıda soğanlı yumurta öğlenleri ara öğün yoğurt meyve , aksamlar yine soğanlı kimyonlu bulgur pilavı sebze ve et yemekleri pisiriyordum. Cok şükür oglumunda iştahı kesilmedi . En önemlisi ateş ve zature bu hastalıkta. Dikkat edin ve moralinizi yüksek tutun. Iyi düşünün iyi olsun.
Sağolun. Şimdilik yemek pişiremedim 2 gündür. Cok agrim oldu. Meyve filan yiyoruz. Dün kardeşim getirdi bir şeyler. Bugün de hazır aldık. Ben zaten pek yiyemiyorum. Sırt güçsüz düşmeyeyim diye zorluyorum. Şimdi ıhlamur kaynatıyorum.

Bu virüs ülkenin en az yüzde seksenine bulaşacak. Size bulaşmış olmadı aşırı özel ve beklenmedik bir durum değil ki.
Genele vurunca oyle gelebilir size. Fakat bekleseniz beklemeseniz de başınıza gelince farklı bir his yaşıyorsunuz. Kimle konuştum, acaba maske de olsa bulaşmış mıdır, odama giren olmuş mudur, toplantı vardı maskeliydim , ama yine de bulaşmış mıdır? Birlikte arabaya bindik ya ona da geçtiyse... Çocuk okula gitti, onda da var mıdır? Acaba bir şey olur mu? Bu ruh halindeyim.

Ne belirtileriniz var? Oğlunuz kaç yaşında? Benim kızımın okulunda korona çıktı, 2 hafta kapatıldı, korkuyorum ben de😳
Oğlum 6.sınıfta. Okula gitmedi. Ufaklık 1 gun gitti ama maskesini çıkarmamış. Zaten normalde de çıkarmaz. Ama tabi yine de canım sıkıldı. Sizin okul özel mi?
Sırtım belim böbrek kısmım çok ağrıyordu. Hafif ishal oldu 1 gün. Aşırı bir baş boyun ağrısı oldu. Ama hiç geçmedi. Ilk gün hafifti sonra gittikçe arttı. Bir de öksürük ama hafif hafif hep. Dün tat ve koku kaybı başladı bugün tamamen gitti.

Oğlum 6.sınıfta. Okula gitmedi. Ufaklık 1 gun gitti ama maskesini çıkarmamış. Zaten normalde de çıkarmaz. Ama tabi yine de canım sıkıldı. Sizin okul özel mi?
Özel evet, görevlilerden birinde tespit edilmiş, her yere girip çıktığı için de bütün okul karantinaya alindi

Geçmiş olsun bile dememisim kusura bakmayın, bugün soktayim, hepimiz yakalanicaz ama ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyi diye düşünüyodum ben hep, siz de virüsün en ağır, en öldürücü olduğu zamanlarda yakalanmadiniz en azından, çabucak biter gider, kurtulursunuz bi an önce dilerim

Özel kullanılan bir ilaç var mı covid için? Yoksa ıhlamur, çorba ve dinlenme gibi önlemlerle mi atlatmaya çalışacaksınız?

Çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın hepimiz geçireceğiz ne yazık ki. Beslenmenize dikkat edin iyice dinlenin bir bakmışsınız iyileşmişsiniz. Moral bozmak yok atlatacaksınız

Back
X