Malesef olmadiii😢😢😢😢😢

kucukmafya123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
560
311
18
36
Hanimlar cumleten selamin aleykum belki beni hatirlayaniniz vardir gebelik testlerimi atmistim gec dollenme filan derken bu sabah sancim basladi ve kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittik vajinal ultrasonla bakildi gebelik haftasi 4 dedi 5 gun once bir hafta once gittigimde 5 haftalik demisti progestoron verdi agri kesici filan dusukte yapabilirsi yapmayabilirsin de dedi muayene boyunca agladim o kadar zordu ki rabbim kimseye yasatmasin bu duyguyu grrcekten cok zor eve geldim kanamam basladi olmadi bu seferde rabbim sabir versin tek
Bana tek istegim

Aleyküm selam. Geçmiş olsun. Her zaman hayırlısını isteyin. Insallah hayırlısıyla siz de anne olursunuz. Sağlıksız tutunup sonrasında bir sorun olmasındansa belki de şimdiden olması daha hayırlıdır. İçinizi ferah tutun. Sağlıksız olunca düşüyor genelde. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun. Ümitvar olun.

Üzülme arkadaşın dediği gibi düşük olan bebekler genelde hasta olacak bebekler oluyor. Hayırlısını dile hep , inşallah Allah sana en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder

Amin canim Allah razi olsun iyi dileklerin icin aynen oyle her hayirda bir ser her serde bi hayir vardir

Üzülme arkadaşın dediği gibi düşük olan bebekler genelde hasta olacak bebekler oluyor. Hayırlısını dile hep , inşallah Allah sana en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder
Aynen canim acildeki dokforlar hemsirelerde oyle soyledi ama insan uzuluyor iste bi yarim kalmislik hissi ne diyim rabbim isteyen herkese en dogru zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin

Bende tam 8 hafta önce düşük yaptım aniden kanamam başladı tam 31 gün sonra adet oldum bana ilaç fln vermediler doktor sadece düşük yapıyorsun dedi muayene etti bu ay ilk adetimi geçirdim 18 Eylül'de inşallah bu ay tutar

Amin canim insallah rabbim gonlune gore versin bende tibbi genetige test verdim esimle bakalim sonuc ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…