saçlarımı karemele boyadım ama turuncumsu acayip bir renk çıktı ortaya.. hiç beğenmedim.. beyaz tenliyim acaba mavi siyaha boyasam kapatır mı tenime uyar mı kızlar ??
hangi boyayı kullandın? aman mavi siyahla sakın kapatmaya çalışma, sonra da siyahtan kurtulmaya çalışırsın. siyahtan kurtulmak çok zordur. turuncuyu küllü kumral veya küllü koyu kumralla kapatabilirsin
hangi boyayı kullandın? aman mavi siyahla sakın kapatmaya çalışma, sonra da siyahtan kurtulmaya çalışırsın. siyahtan kurtulmak çok zordur. turuncuyu küllü kumral veya küllü koyu kumralla kapatabilirsin
anladım, schwarzkopf'un markası vital. aslında kaliteli denir onun için ama zemin rengin nasıldı acaba? çok koyuysa tam tutmaması normal...üzerine küllü kumral boyayabilirsin kapatmak için. loreal excellence 7.1 olabilir veya koleston
anladım, schwarzkopf'un markası vital. aslında kaliteli denir onun için ama zemin rengin nasıldı acaba? çok koyuysa tam tutmaması normal...üzerine küllü kumral boyayabilirsin kapatmak için. loreal excellence 7.1 olabilir veya koleston
dısarı cıkamıcak gıbıysen boya bakımını yaparsın 2 gunde bır toparlanır sacın yada belkı sana cok kotu görunuyo da olabılır,, 1 hafta sonra boya bende kullu kumralı onerıcem sana gorunuyo istersen resmını koy daha net yonlendırebılırız seni
bende dün hayatımda ilk kez boyattım ve gerçekten çok kötü olduuuu (
turuncu gibi çok kötü bi renk aynaya bakmak bile istemiyorum hiç alışamadım şu renge
tekrar siyaha boyatmak istiyorum ama bu rengin üstüne siyah nasıl olur kapatır mı hiç bilmiyorum
verdiğim okadar paraya mı yanayım saçımın bukadar kötü olşuna mı ahh ahhhhh
saçlarımı karemele boyadım ama turuncumsu acayip bir renk çıktı ortaya.. hiç beğenmedim.. beyaz tenliyim acaba mavi siyaha boyasam kapatır mı tenime uyar mı kızlar ??
aynı sorunu bende yaşadım.1 hafta önce kahverengi boyatmak isterken turuncu kınalı gibi birşey çıkmıştı ortaya hiç beğenmemiştim ama ben şöyle yaptım boyandığı günden itibaren hergün saçımı yıkadım ve o kınalı turunculuk aktı açık kahverengi hoş bir renk çıktı ve artık beğenmeye başladım saçımı daha güzel görünmeye başladı gözüme.birde yeni boyattıysan gözün alışana kadar bir tuhaf geliyor insana.
bende dün hayatımda ilk kez boyattım ve gerçekten çok kötü olduuuu (
turuncu gibi çok kötü bi renk aynaya bakmak bile istemiyorum hiç alışamadım şu renge
tekrar siyaha boyatmak istiyorum ama bu rengin üstüne siyah nasıl olur kapatır mı hiç bilmiyorum
verdiğim okadar paraya mı yanayım saçımın bukadar kötü olşuna mı ahh ahhhhh