Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi boyayı kullandın? aman mavi siyahla sakın kapatmaya çalışma, sonra da siyahtan kurtulmaya çalışırsın. siyahtan kurtulmak çok zordur. turuncuyu küllü kumral veya küllü koyu kumralla kapatabilirsin
anladım, schwarzkopf'un markası vital. aslında kaliteli denir onun için ama zemin rengin nasıldı acaba? çok koyuysa tam tutmaması normal...üzerine küllü kumral boyayabilirsin kapatmak için. loreal excellence 7.1 olabilir veya koleston
kahverengiydi rengim .. ama niye böyle oldu bilmiyorum .. belkide tarihi felan geçmiştir aldığım yeri hiç gözüm tutmamıştı ..
saçlarımı karemele boyadım ama turuncumsu acayip bir renk çıktı ortaya.. hiç beğenmedim.. beyaz tenliyim acaba mavi siyaha boyasam kapatır mı tenime uyar mı kızlar ??
bende dün hayatımda ilk kez boyattım ve gerçekten çok kötü olduuuu(
turuncu gibi çok kötü bi renk aynaya bakmak bile istemiyorum hiç alışamadım şu renge
tekrar siyaha boyatmak istiyorum ama bu rengin üstüne siyah nasıl olur kapatır mı hiç bilmiyorum
verdiğim okadar paraya mı yanayım saçımın bukadar kötü olşuna mı ahh ahhhhh![]()