Malesef :(

_gul_mevsimi_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
11
5
1
Slm kızlar. Şuan çok kötüyüm bir kaç belirti yaşayıp bu ayda adet gördüm biraz önce. O kadar umutlandım ki lekelenmem falan olunca bu sefer oldu dedim ama malesef bu ayda olmadı ağlamaktan gözlerim şişti :(

Slm kızlar. Şuan çok kötüyüm bir kaç belirti yaşayıp bu ayda adet gördüm biraz önce. O kadar umutlandım ki lekelenmem falan olunca bu sefer oldu dedim ama malesef bu ayda olmadı ağlamaktan gözlerim şişti :KK43:

ne kadar kafaya takıp bebeğe odaklanırsan okadar gebelliğin ileri gider akışına bırak ,

Slm kızlar. Şuan çok kötüyüm bir kaç belirti yaşayıp bu ayda adet gördüm biraz önce. O kadar umutlandım ki lekelenmem falan olunca bu sefer oldu dedim ama malesef bu ayda olmadı ağlamaktan gözlerim şişti :KK43:
Benmde lekelenmem oldugu ay hamile kalmamistim hatta heycanlanmistim bende cok uzulmustum. Diger ay hic dusunmedim zaten hep gezdik umidim yoktu o ay hamile oldgmu ogrendimm uzulme rahat dvran sdce canm.

Hazret-i Âişe validemiz, (Ya Resulallah, Allahü teâlâ seni günah işlemekten muhafaza buyurduğu halde, neden Berat gecesinde çok ibadet ettin?) diye sual etti. Peygamber efendimiz, cevaben buyurdu ki:
(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.) [Gunye]

Allahım isteyen herkesin duasını kabul etsin. Kucaklarimizi bos birakmasin insaallah.. Eslerimize bu mutlulugu yasatmamizi nasip etsin. Hayirli,saglikli ,Allah yolunda, vatanina bağlı,guzel evlatlar dogurup sağlıkla yetistirmeyi nasip etsin.:dua:
Hepimizin kandili mubarek olsun...
G _gul_mevsimi_

Bu duyguyu cok iyi biliyorum maalesef :KK43: bu mubarek geceyi insaallah guzel degerlendirebiliriz..

ben de geçen ay öyle oldum eşim şok oldu durduramadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım resmen,sağlık problemimiz olmasın elbet bir zamanı var Rabbim tez zaman da versin inşallah

Bende sizinle ayni durumdayim kizlar bugün oglen adet oldum ve bu saate kadar agladim cok umutluydum bu ay bide adetime 4 gün kala test yaptim silik çıkmıştı onuda görünce bu ay oldu dedim ama yine olmadii :(

bende dün gece kötülendim baş ağrısı üşüme mide bulantısı bugün adet günümdü 4 saat biraz lekelenmem oldu sonra kana döndü çok umutlanmıştım :KK43:

Klomen ve çatlatma iğnesi maalesf umutlandırmıştı beni de . Ama bugün adetimin 4. günü . Yarın yine de gitcem , yine klomen . Birde yumurtlama olduğu günler ben şehir dışındayım 5 gün . Bu ay da olacaksa sa olmaz.

Benim de bir hafta kaldı regl dönemine ,regl olacam ya böyle bazı insanları dinliyorum hiç farketmedim hamileyim diyenlere imrenek bakıyorumRabbim isteyen herkese bize de sağlıklı salihin evlat nasip etsin inşallah

Back
X