Yine bir Malezya uçağı, biri düştü, biri hala kayıp
Bugün 2 tane uçak düştü diye birşeyler duydum ama haberleri seyretmediğim için ne kadar doğru bilemiyorum
Abla şöyle bir iddia var.
Düşen Malezya uçağı ile ilgili bir iddia da Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden geldi.
Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden yapılan açıklamada, "Boeing 777 tipi yolcu uçağının düşüşüne şahit olan görgü tanıkları uçağa Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin saldırı uçağının saldırdığını ifade ettiler. Daha sonra yolcu uçağı havada iki parçaya ayrıldı ve Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin topraklarına düştü. Aynı zamanda Ukrayna saldırı uçağı da Luhansk Halk Cumhuriyeti sınırları içine düştü. Şu anda düşen uçağın arama çalışmaları sürdürülüyor" ifadesi kullanıldı.
Ay Allahım sen koru295 yolcu varmış, iddialarda fena
Dünya nereye gidiyor böyle(
bu insanlar neden baris yapamiyor. nefret ediyorum artik dunyadan.
her yerde bir savas bir katliam
yiyin birbirinizi diyecegim olan masumlara oluyor.
aaahValla alın benden de o kadar, bu Dünya ne çekilmez bir yer oldu
Aynı laflar benimde ağzımdan çıkacak oluyor sonra tövbe ediyorum, masumlar geliyor aklıma, minicik çocuklar, savaşla hiç işi olmayan, tüm derdi geçim sıkıntısı olan, bir avuç toprakta özgürce yaşamak istemekten başka isteği olmayan insanların ne günahı var diyorum
Nerdeyse hergünümüz kötü geçmeye başladı fakat sanki bugün daha bir kötüUçak kazası, Filistin
Allah insanoğlunu ıslah etsin inşaallah, merhamet, vicdan versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?