• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maltepe Belediyesi 3 Köpeği İşe Aldı

Duka Tesla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
2.238
5.903
168
Maltepe Belediyesi, sokağa terk edilen üç köpeğin Arama Kurtarma Müdürlüğü’nde göreve başladığını duyurdu.
Yurdun dört bir yanından sokak hayvanlarının yaşadığı zorluklar ve maruz kaldıkları kötü davranışlarla ilgili haberler gelirken Maltepe Belediyesi’nden örnek olacak bir mesaj paylaşıldı.

Maltepe Belediyesi Twitter hesabından paylaştığı mesajında 3 sokak köpeğinin Arama Kurtarma Müdürlüğü’nde göreve başladığını duyurdu.

Mesajda “Sokağa terk edilen 3 dostumuz Arama-Kurtarma Müdürlüğümüzde çalışmaya başladı” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşılan mesajda ayrıca görenleri tebessüm ettiren bir de fotoğraf kullanıldı.

27535678.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28031324.asp

Anuuu nasıl da dinliyorlar dikkatli dikkatli :) bravo maltepe belediyesi' ne sigortalarını da asgari ücretten yatırmasınlar ne maaş veriyorlarsa onu yatırsınlar :KK20::p

Heheh kaliteli mama + soğuktan/sıcaktan korumalı, yastıklı barınacak yer + içme suyu + günde en az 2 saat oyun'a başlamışlar diye duydum. Sağlık sigortası olarak da belediyenin veteriner hizmetlerinden hem yatarak hem ayakta sınırsız, ücretsiz muayene ve tedavi imkanı var :P

aayyyyy cok güzeeelllll bir haber yaaaa...cok mutlu oldum, Insallah hep böyle ici acici ve güzel haberler paylasiriz yaaa... Yerrriiiimmmm bennn onlari, ayyyy cildirazaaaaammmm, nasilda dinlerlermisss annneeemmmmmm....:KK70:

aayyyyy cok güzeeelllll bir haber yaaaa...cok mutlu oldum, Insallah hep böyle ici acici ve güzel haberler paylasiriz yaaa... Yerrriiiimmmm bennn onlari, ayyyy cildirazaaaaammmm, nasilda dinlerlermisss annneeemmmmmm....:KK70:

Çok tatlı değiller mi yaa, soldaki biraz daha bıdık bir de ısırırım ben onu! nasıl ilgiyle bakmışlar ya yerim yerim! :)

Anuuu nasıl da dinliyorlar dikkatli dikkatli :) bravo maltepe belediyesi' ne sigortalarını da asgari ücretten yatırmasınlar ne maaş veriyorlarsa onu yatırsınlar :KK20::p
kız asgari ücret buncuklarada yetmez bence:KK53:

Back
X