maltepe Bölge hastanesinde dr merve barbaros ve diğer dr la hakkında bilgisi olan var

canm ben maltepe degil ama pendik bölge hastanesine gidiyorum dr'um dogan cüceloğlu ..pek iyi diyemem ama ordaki mustafa özbegi cok met ediyolar ters düşmesse oraya gtmeni tavsiye ederim .bende bidaki randevuma ona gidicem daha karar veremedm hangi doktorda kalıcagımı .

canm ben maltepe degil ama pendik bölge hastanesine gidiyorum dr'um dogan cüceloğlu ..pek iyi diyemem ama ordaki mustafa özbegi cok met ediyolar ters düşmesse oraya gtmeni tavsiye ederim .bende bidaki randevuma ona gidicem daha karar veremedm hangi doktorda kalıcagımı .

Cevabın için teşekkür ederim cnm ama pendik bize uzak olduğu için oraya gelemiyorum

Maltepe Bölge hastanesinde dr merve barbaros ve diğer dr lar hakkında bilgisı olan var mı

merve hanıma 1 sene önce gidiyodum bana çok ilgili bir doktor gb gelmedi çok yoğun ve biraz üstünkörü iş yapıo gb geldi bana , sonra başka birinden de hamile bir kadının normalde ikiz hamile olduğunu anlamdığını söledir başka bir doktotora acilden gidiolar ve kadın meğer ikiz hamileymiş biri karnında ölmüş :S bölekötü tecrübe yaşayan hastasını da duyunca bende pek iyi şeyler düşündürmedi . ama herkes için böle olucak die bir şey yok , sonuçta frekensın tutar ve sen çok menun da kalabilirsin karar senin ....

Maltepe Bölge hastanesinde dr merve barbaros ve diğer dr lar hakkında bilgisı olan var mı

MErhaba,
Ablam orda 2 yıl önce doğum yaptı ve böyle bi pişmanlık olamaz. O da evine yakın diye oraya gitti ama hastane çok kötü. Doğum sabah oldu ve bebeği bize göstermediler. Bebeği yenidoğan bölümünde beklettiler. Oysa ki yenidoğan yoğun bakım üntesine alınması gerekiyomuş. Akşam üzeri bize söylediler ve nereye isterseniz götürebilirsiniz dedi çocuk doktoru. Orayla unutamadığım bişey de o çocuk doktorunun tavrıydı ve halaa o yüzü gözümden gitmiyor. Ben nereyi tavsiye ediyosunuz diye soruyorum ''çocuk sizin nereye isterseniz götürün'' dedi...Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Neyse kısa keseyim apar topar ambulansla bebeği pendik bölge hastanesine götürdük. orda olanlar özetle böyle. Çok kötü bi gündü. Bence hastane için bi kaç kere daha düşünün. Yakın olmasını çok düşünme, sancın olduğunda yarım saatlik bi yere rahatlıkla gidebilirsin. Bi de ne olur ne olmaz, seçiceğin hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmalı bence.

Back
X