Gelinlik Modelleri Maltepe cıwan gelınlık

sinem_dizayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
64
1
36
İstanbul
Arkadaslar merhaba,

siteyi daha yeni yeni kullanmaya basladim ve evlilik arifesinde oldugum icin rehber olabilecek cok guzel bilgilere ulastim. Suan da gelinlik bakma asamasindayim. En cok begendigim model simdiye kadar Maltepe Ciwan Moda Evinde buldum. Daha onceden ordan gelinlik alan var mi? Fiyati da biraz pahali geldi. daha yeni bakmaya basladigim icin ortalama fiyatlari bilmiyorum gerci.

Tesekkurler,

merhaba, ben gelinliğimi 2009 yılında ciwan moda da yaptırdım. hatta halen kirada olması lazım.
o kadar güzel olmuştu ki halen lafı geçtikçe insanlar söyler. fiyatı piyasa normallerinde seyrediyordu. özellikle dekoleyi,straplezi çok güzel oturtur, göğsünü pırtlatmasına asla izin vermezler. istediğin modeli söyelyip hatta beraber bile tasarlayıp diktirebilirsin. umarım cevap için geç kalmamışımdır. orada diktirirsen memnun kalacağını düşünüyorum ki bu bir gelin için çok önemli. mutluluklar

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim. Henuz diktirmedim gelinligimi. Denedigim modeller tam uzerime oturdu ve bedenimi kavradi. Ordaki modeller alisilmis gelinlik modellerinden farkli oldugu icin insanlar yadirgarlarmi diye dusunuyorum. Gogus kismi o kadar guzel kavriyo ki cok seksi duruyo desem yeridir :) Ama ordaki kadinlarda cok guler yuzlu ve ilgililer, biraz degisiklik yapabilriz gibi geliyor. Haftaya son bi fiyat alip anlasmaya calsicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…