• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maltepede oturan arkadaslar

gulce2008

zeynep
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
895
4
296
İstanbul
bebegimin burnu surekli tikali doktora goturuyorum bir sonuc alamadik bolge hastanesine birde maltepe tip merkezine goturduk ama sonuc alamadik kan alalim rontgen cekelim deneme yapiyorlar gibi hissediyorum. buralarda iyi bir dr bilen var mi?

cnm bende kartal da oturuyorum ben bebeğimi umut hastanesinin cocuk yoğun bakım şefi olan aldulkerim bey e götürüyorum gayet iyi bir doktor tecrübeli bayağı hastası var cok memnunum tavsiye ederim sana cnm ssk da geciyor özel sigortada 20 ytl allah şifa versin benim kızım da cok hasta hep ağlıyorrrr..

ben sema ya gidiorum şimdilik,bebek doğunca da devam edicem bütün doktorlar iiimiş die duydum

cnm haklısın sema hastanesi muhakkak iyidir ama çok para yaaa...umut hastanesi de çok iyi minibüs yolun da kartal istikametin de

gecmis olsun canim Allah bebeklerimize sifa versin, bu E5 uzerinde olan hastane sanirim umut hastanesi gidecegim ins tesekkur ederim.

E.5 üzerinde Delta Hospital var Umut Hastanesi Kartal minibüs yolunda Sema hastanesi Dragos Maltepe Sahilde Dr Gülnihal Hn Acıbadem Hastanesinin oparatör doktoruydu daha önce, kensi benim de doktorumdur tavsiye ederim. Sevgilera.s.

bebegimin burnu surekli tikali doktora goturuyorum bir sonuc alamadik bolge hastanesine birde maltepe tip merkezine goturduk ama sonuc alamadik kan alalim rontgen cekelim deneme yapiyorlar gibi hissediyorum. buralarda iyi bir dr bilen var mi?

Maltepe Polikliniği(Tıp merkezi) çocuık konusunda son derece yetersiz bir yer. Kartal SSK'ya götürseniz daha iyi. Ama gerçekten işinin ehli bir doktor arıyorsanız;

Kızım Hilal büyüdü ama doktorumuzdan son derece memnunduk, tavsiye ederim.

DR. NÜVİS KAYA TATAROĞLU Ulaşım :. Adres : Bağdat Cad. Ömer Paşa Sk. No.2. Kat.4 D:7 Caddebostan-. Kadıköy/İSTANBUL. Tel : 0216 386 82 71

Bu arada küçük bir öneri; http://www.genesis.gen.tr/sinomarin/sinomarin.htm

a.s.

Back
X