merhaba kızlar
dr.um maltofer fol demir ilacı verdi sabahları 1 tane aç karna içmem gerekiyomuş.sabah olması şartmı siz nasıl kullanıyosunuz demir ilaçlarını?
birde buscopan diyede bi hap verdi ağrım olduğumda kullanmam için
bende bi süre o ilaçtan içtim (maltofer) ve bni ishal yaptı.
iyi gelmedi snra değiştirdi doktorum şimdi iyiym.
tabi etkisi herkeze göre değişir.
ben gece yatmadan içiyordum.
canım ben maltofer kullanıyorum sabah akşam tok alıyorum.benim kanım cok düşük olduğu için sabah akşam alıyorum.aç tok farketmiyor demekki.sabah alman daha iyi olur düşünüyorum.buscopan da ilk kez duydum bi hamilenin kullanacğını
kan değerlerim normal çıktı kan sayım tahlilinde.bebeğimin kilosu düşük 34 haftanın içindeyim 1800 grammış bebeğim.reçetesindede ya yemek sırasında yada yemekten sonra yazıyo eczanede ilaç kutusuna sabah aç karna yazmış.
Demir hapları aç alınsa iyi oluyor. Çünkü yediğimiz bazı besinler demiri bağlayabiliyor. Kalsiyum içerenler gibi.. Ben sabaha karşı tuvalet için kalktığımda içiyorum.
sorgunlu66TozToprak
selam bayanlar, benim de ciddi demir eksikligim var 1.5 ay baska ilaclar kullandim; degerlerim cok az yukseldi. Simdi maltofere baslayacagim. Sanirim siz kullanmissiniz... Sizin degerlerinizi yukseltti mi bu ilac? Su an kan degerleriniz nasil acaba?