Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce işim gereği bilmem gerekirken bilmiyorum diye şaşırmış, sonra da kendince bilen kişiye ayar vermişsin. Senin gibiler hiç rezil olmaz değil mi? Ben kendim şaşırdım, 2 dakika sonra da kendi kendimi yalanlayarak "ha bi de meraklı değilim" (o de ayrı yazılır bu arada, eminim meraklı değilsindir) yazdım, rezil miyim neyim demez değil mi? Türk insanının genetik yapısında mı var kompleks acaba? default olarak geliyor, konudan bile daha tiksinç ya bu durum.
Sokağa çık çık tiksin
Forum oku oku tiksin
Çevrene bak bak tiksin
Televizyon izle izle tiksin
Paçanıza kadar kompleks ve bencillik
Niye bence bu dert sayılır..
Bu bölüme de bu konu açılabilir bence..
Sonuçta arkadaşın canını sıkan bir konu ve derdine çare sormuş.
Dert etmene gerek yok arkadaşım rahat ol çoğu bayan da olan bir durum bu..
Temizlik sonrası limonla tuz karışımı sürüp bekleten olduğunu duymuştum hem
tüy derdini azaltıyor,geç çıkarıyormuş diye hem de renk kararmasına iyi geliyor diye.
Denedim bunu ve gerçekten işe yarıyor gibi geldi bana zararı yok denemeni öneririm
tüy derdini azaltıyor,geç çıkarıyormuş diye hem de renk kararmasına iyi geliyor diye.
Denedim bunu ve gerçekten işe yarıyor gibi geldi bana zararı yok denemeni öneririm
Önerdiğin çözümden çok derdimi gerçekten bir dert olarak gördüğün için çok sağol..
Burada kadınlar ele ele verip derdimize derman arıyoruz herkesin takıntısı önemsediği konu farklıdır saygı duymak ve elinden gelen yardımı yapmak gerekir diye düşünüyorum.
Önerini deniycem arkadaşım teşekkürler tekrar :)
başka bir başlıkta konuşulmuştu... expigment 4 diye bir krem var(marka vermek yasak değildir umarım) cilt rengini açıyor, ben koltuk altı için kullandım... işe yaradı, genital bölge hassastır sen yine de araştır derim...
başka bir başlıkta konuşulmuştu... expigment 4 diye bir krem var(marka vermek yasak değildir umarım) cilt rengini açıyor, ben koltuk altı için kullandım... işe yaradı, genital bölge hassastır sen yine de araştır derim...