- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
kızlar yardım edin bana yaa offf çıldrmak üzereyim..mafoldumben adet olduğum zamanlar çok aksi sinirli herşeye herkese ters davranan,yanlış anlayan,kafasında kuran, olayları büyüten nalet biri oluyorumbenneyaptımki:1no2: hele de bazeenn offffffff patlamaya hazır bi bombaaa...ne kendimi ifade edebiliyorum ne anlıyorum bide anlayış bekliyorum hemde çok duygusal oluyorum saatlerce ağlayabiliyorum ölmek isteyebiliyorum...bu sevgilimle aramızda bazen çok büyük sorun oluyor beni anlamıyor üstüme gelebiliyor..bişiden tartışırken konuyu hooopppp başka yönlere çekebiliyorum bak bunu bunu da yapmıştın diyorum.. ve inanılmaz kırıcı şeyler söyleyebiliyorum bazense alttan alır sorun daha kolay hallolur ama bazen inanılmaz noktalara gelebiliyoruz...senağlama mesela bu gece o gecelerden biriydi ne ben kendimi ona anlatabildim ne o beni anladı nede ben onu... şuan toparladık gibi ama bu tarz şeyleri hep yaşıyoruz her zaman bu kadar olmuyor ama...
napabilirim kızlar bu dönemlerde biraz daha sakin olabilmem için napabilirim yaa..lütfen yardımcı olun..a.s.
napabilirim kızlar bu dönemlerde biraz daha sakin olabilmem için napabilirim yaa..lütfen yardımcı olun..a.s.