malum günlerde...:(

Çıkışmak mı?kafamçokkarıştı
Durumun vahim gerçekten de:)
Gayet masumane ve yardımcı olarak yazdım size ben,durumunuzun ciddiyeti ortada.
Allah kolaylık versin bir tane yorum yazan birine bile bu şekildesinizki yakın çevrenizin vay halinekaydirigubbakcemile4
Ama cidden yanlış anladınız..
[/QUOTEdurumu cok normal bence!!!herkes yasiyo...sayet normal olmasa bile bu sekil yazmaniz cok yanlis bence arkadas zaten yazmis iyi hissetmedigini kendisini neden kendisini daha kotu hissetmesini sagliyorsunuzki?

saolun beni anladığınız için arkadaşlar bun biçok kadının yaşadığını biliyordum insanın elinde olan bişi değil zaten elinde olsa sorun olmaz ki..:bbo:

hepimiz yaşıyoruz malesef bende olmadan 1-2 gün önce yaşıyorum olunca geçiyor
valla eşim anlayınca o 2 gün ne söylersem söyleyeyim sesini çıkartmıyor
al işte aylık canavar yine uyanışa geçti diyiyor ve susuyor
gülsem mi ağlasam mı anlamıyorum
ama ona hak verdiğim için genelde bu söz üzerine gülüyorum

kızdığında bişi demeden dur içinden 1o kadar say derin derin nefes al sakinleşirsin
olmadı bitki çayları iç
kimsenin seni o halde çekmek zorunda olmadığını ılımlı olman gerektiğini anlayışlı olmazsan insanları kaybedebileceğini telefonuna hatırlatma olarak yaz ve aynı saate kur hasta iken o saatte seni uyarsın..
ben bi süre sonra sakin olmayı böyle öğrendim..

Ohoo bende aynisi oluorum, cok fena oluorum.. Bazen cevremdekilere allah sabir versin diorum :)
Bunda garip bsy yok bnce.. Hem cok duygusal hem cok agresif oluorum karman corman iste hormonlarim alt ust oluo :) Bu donemler yaklastgi zmn erkek arkdsini uyarin, biliorum cekilmez oldgmu ama ltf brz alttan al bi kac gune gecicek de:)

Aynısının tıpkısı bende de oluyor, bir çok bayanda olduğu gibi.
Ben henüz bir çözüm bulamadım ama. Sevgilinle bu konuları konusacak seviyedeyseniz, anlat derdini, anlayacaktır eminim..
Annemler falan o dönemde üzerime gelince hassas dönemimde olduğumu söyleyip yoğunluğu üzerimden çekebiliyorum ama söyleyemediğim insanlara gelince....:umursamaz:
Ve hatta şu an da öyleyim ve çok sinirliyimm...:kızgın:

Back
X