malum yılbaşı gelir ve sevgiliye ne hediye alacağız

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
333
Evett kızlar yine aynı tatlı dert. ne alacağız biz bu erkeklere ya? evet sıradan olmasın evet farklı olsun aman çok pahalı olmasın derken yine basit bir şey alıyoruz.
Biraz yılbaşı temasını da yansıtsın istiyorum aslında ben ,bi de ilk yılbaşımız olacak.
- geçtiğimiz yıllarda neler aldınız_?
- bu yıl ne alacağınıza karar verdiniz mi?

yardımlaşalım birazcık :))

ben geçen yıl, 2012 yılında kullanabileceği bi cep ajandası almıştım d&r'dan. kalemi ve kalem takma yeri de vardı. baya da kullandı. yeni yıla uygundu. bi de bu siteden edindiğim bilgiler ışığında :) küçük bi kutuya bir sürü renkli kağıt katlayıp koydum. kağıtların içinde 2012 de onunla neler yapmak istediğim yazılıydı ve çöp adamlar şeklinde çiziliydi. hepsini tek tek çekip okudu ve çoğunu da gerçekleştirdik. okurken çok gülmüştü çöp adamlara :D bu sene zaten birlikte kutlucaz ilk defa önce yemek yeriz sonra otelde kalcaz. bu zaten en büyük hediye ama gene de bişeyler almak lazım. önerilerim, puzzle olabilir, ikinizin birlikte çizilmiş karikatürü/karakalem resmi olabilir. geçen gün bi tane gece lambası gördüm. kristal gibi bi maddeden noel ağacı yapılmış ufacık, pille çalışıyor, sürekli renk değiştiriyor, denk gelirsem böyle bişey almayı düşünüyorum çok çok güzeldi.

yarın eşimin doğumgünü ve ben unuttum bebeğim var çıkmamda hava soğuk... kutuda renkli kağıt fikri hoşuma gitti..

Back
X