Bebek Beslenmesi Mama hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FarahMelodi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
166
267
18
34
Merhabalar, benim bebeğim 21 günlük mama takviyesi ile besliyorum. 2-3 saatte mi 60 ml mama yiyor, ayrıca emiyor, geceleri de 90 ml mama yiyor anca kesiyor. Doyduğunu bilmiyor bazen bir kısmını geri çıkarıyor. Mama az verince de ağlıyor, meme de uyuyakalıyor, yerine koyuyorum tekrar uyanıp emmek istiyor, tekrar emip uyuyakalıyor. Bu durumu daha önceden yaşayan oldu mu? Kaç ml tam olarak yeterlidir?

Şimdi 40niz çıkmıştır ama cevaplıyayim :) bende bebeklerim 1 aylikken 60 cc 2 saatte bir içerlerdi gecede 90 verirdim uykulu oldukları için gece farketmeden içiyorlar 2 aylıkken gündüz de 90 içtiler sonra 110 ile 90 arasında gittik geldik verdiğiniz miktar bebeğinizi doyuruyordur emmek istemesi içgüdüsel sizin yakınlıginizi arıyor birde bebekler anneleri bazen eksik gibide kullanırlar 😊

Şimdi 40niz çıkmıştır ama cevaplıyayim :) bende bebeklerim 1 aylikken 60 cc 2 saatte bir içerlerdi gecede 90 verirdim uykulu oldukları için gece farketmeden içiyorlar 2 aylıkken gündüz de 90 içtiler sonra 110 ile 90 arasında gittik geldik verdiğiniz miktar bebeğinizi doyuruyordur emmek istemesi içgüdüsel sizin yakınlıginizi arıyor birde bebekler anneleri bazen eksik gibide kullanırlar 😊

Cumartesi 40ımız dolacak inş. :) mama daha tok tutar diyorlar ama bizimkini hiç tutmuyor :D

Back
X