Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Smaiyi akşamlar kızlar
Oğlum 5 aylık sütüm azaldı mamaya geçicem de
Sizce
Bebelac
Hipp
Sma mı sizce en iyisi
Aynı şeyi sormaya gelmiştimBen konudan alakasız sütünüzün azaldığını nasıl anladınız onu merak ettim
Aptamil gaz sma kaka problemi yaptı hipp keçi sütlü olanindan gayet memnunumiyi akşamlar kızlar
Sizce
Bebelac
Hipp
Sma mı sizce en iyisi
Bebeğiniz gün içinde emdiğinde mi ölçtünüz zaten doktorunuz sizi yönlendirmiştir herhalde öyle değilse kilo alımıda normalse o çıkan ml bakmayın15 saatte bi 160 ml geliyor
bu bilgileriniz yanlış ama, hastanelerde emzirme danışmanları oluyor, bilgi alma imkanınız varsa görüşmenizi öneririm.Bir olay yaşadım üzüntüden sütüm az gelmeye başladı ben dolabıma zaten sağdığım sütleri stok yapmıştım onları veriyorum onlar da azaldı ama 15 saatte bir 160ml gelmesi demek az demek zaten çocuk emdikçe süt yok
Zaten 15 saatte bir sağım yapmıyordum 2 saatte bir 15 dk yapıyordum ama şuan yapsam öyle süt çıkmıyorbu bilgileriniz yanlış ama, hastanelerde emzirme danışmanları oluyor, bilgi alma imkanınız varsa görüşmenizi öneririm.
stres sütü öyle kolay kolay etkilemiyor. ayrıca sağım ile bebeğin emmesi aynı değildir. bebek her zaman daha çok süt çıkarır. memelerin süt tutma kapasitesi ile süt üretimi aynı değildir. bebek emd,ikçe süt gellir. bazı kişilerin süt tutma kapasitesi yüksektir. memeleri daha dolu dolu olur.
sağımda çıkan sütün miktarını memelerin sağıma alışık olması, ne kadar sürede sağım yaptığınız vs belirler. 15 saatte bir sağım yapıyorsanız az gelmesi çok normal. çünkü üstte de belirttiğim gibi süt öyle depolanan birsey değil. üretim yapılan fabrika gibi. bebekle bir aradaysanız sağıma gerek yok zaten ama illa sağım yapacaksanız. 3 saatte bir 10 dk. sağım yapın. sağım yaparken bebeğinizi koklayın, yanınızda değilse bir kıyafetini olabilir. bir hafta sonra falan sağıma ancak adapte olacaktır memeler.
son olarak doyma kriteri çişli bezlerdir. bebek ne kadar çok emerse süt o kadar artar. genelde mamaya günde bir iki diye başlanır ve sonrasında ağırlıklı mamaya dönülür çünkü mama verdikçe süt azalır. süt azaldıkça mama öğünü artar. bu şekilde döngü devam eder
Hipp çok güzel bir mama besliyici yağlı fakat inanılmaz gaz yapiyor ve kaka problemi yaratıyor, aptamil de öyle fakat aptamil comformil ne gaz yapıyor ne kaka problemi.. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederimiyi akşamlar kızlar
Sizce
Bebelac
Hipp
Sma mı sizce en iyisi