Bebek Beslenmesi Mama konusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ERSU

05.11.2015
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
1.685
1.058
208
Kizlar 1 aylik bebegime ilk once aptamil veriyordum icinde seker var diye sma ya gectik oda cok kabiz yapti yuzleri gogus bolgesi sivilcelendi dr aptamil conformil onerdi aldik ama icemiyor biberon tikaniyor sinir oluyor ne yapacagim yardim edin beni emmiyor sutumde yok cok uzuluyorum

1 aylık bebekte sivilcelenmeler çok normaldir alerjik olduğunu sanmıyorum ama yine dr daha iyi bilir tabi. Conformili gazlı bebekler için veriyorlar genelde ama gaz probleminiz varmıydı bilmiyorum. Bana sorarsan similac kullan derim. 90 yıllık bir mama sonuçta ben kullaniyorum ve gayet memnunum. Çok şükür hic kabizlik problemimiz de olmadı. İçerisinde şeker de yok üstelik.

Benim bebegim 4 aylik dogdugundan itibaren similac kullaniyorum ve memnunum hic sikintimiz olmadi. Onu deneyebilirsin. Kabizlik icinde mamasinin icine bi cay kasigi zeytinyagi damlatip verebilirsin doktorumuz soylemisti bende yapiyorum kabizlik sorunumuz kalmadi.

aptamil conformil hem mide ve bağırsakları düzenleyip bebeği rahat ettiriyor hem de besin değerleri olarak gayet yeterli. başka bir ürün daha var gerçi ama burda belirtmem doğru olmayabilir onu da kullanmıştım bakacağım şimdi ne olduğuna..

Benim kizimda da ayni sorun olmustu. Sma yuzunden kabizliktan mahvolmustu sonra bebelaca gectim ve hep onu kullandim cok memnun kalmistim.

sma aptamilden daha şekerli tat olarak ben tadına bakmıştım.benim bebegim sevmedi sma yı hiç aptamilden şaşma derim ben sana kabızlık gaz yapmıyor kesinlikle 3 aydır kullanuıyorum.conformili genelde bebekler sevmiyor onuda tasiye etmeme benim bebek onuda içmedi tadını sevmedi

Bebelac Nutrikonfor gerçekten iyi geldi bebeğime.
bebelac aptamille aynı fabrika ürünü fakat enerji miktarı aptamilden daha düşük.yani aptamile göre daha yüksek miktarda verek lazım bebege..ucuz fiyatı fakat durum aynı kapıya cıkıyor

bebelac aptamille aynı fabrika ürünü fakat enerji miktarı aptamilden daha düşük.yani aptamile göre daha yüksek miktarda verek lazım bebege..ucuz fiyatı fakat durum aynı kapıya cıkıyor

Ucuz diye değil. fiyatı için önermedim. diğer ürünleri de denedim en rahat bunda etti kızım. Gaz problemleri geçti, hazmı belliki iyi geliyo.

Ucuz diye değil. fiyatı için önermedim. diğer ürünleri de denedim en rahat bunda etti kızım. Gaz problemleri geçti, hazmı belliki iyi geliyo.
hayır benim demek istedigimde o degilki bebelac normalde aptamilin yan ürünü fakat diğer mamalara göre enerji miktarı ve içindeki tüm maddeleri düşük dozda içeriyor.yani aptamilden 3 kaşık mama ile doyan bebek bebelacta 4 kaşık mama ile doyuyor ben bunu demek istedim.isterseniz karşılastırın diğerleriyle markette falan ben öyle yaptım..
yoksa benim bebegimde sma ve evolvia sevmediği için aptamille devam ediyorum ama netten alıyorum piyasaya göre cok cok ucuza geliyor

2

gündür ben de bakıyorum da alışveriş sitelerinde bir tane sitede comformil yok. hepsi stoklarımızda kalmadı diyor. bu ara piyasada yok diyenler var.

2

gündür ben de bakıyorum da alışveriş sitelerinde bir tane sitede comformil yok. hepsi stoklarımızda kalmadı diyor. bu ara piyasada yok diyenler var.
Evet conformil heryerde olmuyor ben migrostan almıstım minirome sitesine baktınızmı orada vardı

canim ben doktorumun tavsiyesi uzerine evolvia kullanyrm benmde bebegm 1 aylik ve sutum yetmyor hic bi sikintisi olmadi denemeni tavsiye edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…