Bebek Beslenmesi mama konusunda kararsızım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

miracle35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
97
1
96
merhaba arkadaslar bebegım 24 gunluk ve 1. haftadan ıtıbaren sütüm yetmedıgınden dolayı mama verıyoruz.önce emiyor ardından mama takviyesi yapıyoruz doktor kontrolunden sonra buna karar verıldı.fakat ben mama konusunda cok kararsızım.aptamil 1 kullanıyoruz sızler neler kullanıyosunuz.doktorumuz aptamıl önerdı ama dıger markalarıda merak edıyorum.

oğluma 2.ayından, 1 yaşına kadar bende aptamil kullandım ve çokda memmun kaldım.tadı diğer mamalara nazaran daha güzel ve besleyici.:56:

Nestle NAN kullanmıştım ama artık bulunmuyor, sonra Hipp Organik kullandım. Tadını bilmiyorum ama adında organik var diye içime sindi. artık ne kadar doğruysa...

merhaba arkadaslar bebegım 24 gunluk ve 1. haftadan ıtıbaren sütüm yetmedıgınden dolayı mama verıyoruz.önce emiyor ardından mama takviyesi yapıyoruz doktor kontrolunden sonra buna karar verıldı.fakat ben mama konusunda cok kararsızım.aptamil 1 kullanıyoruz sızler neler kullanıyosunuz.doktorumuz aptamıl önerdı ama dıger markalarıda merak edıyorum.

saglık ocagı bana da once meme sonra mama dedı.aptamıl aldık kızım nerdeyse 1 hafta kaka yapmıyordu baslarda kabız oldu.bebelac kullanıyorum ben memnunum

günde bi iki kerek mama trakviyesi yapiyorum bende "nestle beba start pre" kullaniyorum simdlik memnunuz

bende aptamil tavsiye ederim.. bi ara bebelac kullandım boy ve kilo artışı olmadı.. tekrar aptamile döndüğümde boy ve kilo artışı olmaya devam etti..

Arkadaşlar benimde 2 5 aylık kızım var ilk doğduğunda çok güzel sütüm geliordu ama bebeğimi 50 gün emzirdim sinir sitresten sütüm kesildi şu an aptamil kullanıyorum bebelac bir kere aldım doyurucu değil yetersiz geldi devamlı içmek istedi şu an ben memnunum

ben mama uzmani oldum nerdeyse diyebilitim aptamil,bebelac,hero baby,hipp,nestle,humana hepsini denedim hic brini sevmedi oglum mama gecmisimiz cok yok bizim icsin die hepsini aldim ama icmedi bence hippi dene organik ve gdosuzmus oyle yaziyo internt sitesinde.

ogllumun istahla yedigi tek sey nestlenn cerelac mamasi yani kahvalti oluyo o da 6.aydan sonra veriliyo.

bende kızıma aptamil pre veriyorum şuan 3,5 aylık milupanınn sitesinde eğer bebek doymuyorsa aptamil milumil ve conformil verin yazıyo yani aptamil pre 2. aydan sonra doyurucu olmayabiliyormuş yalnız aptamil pre kabızlık yapmıyo bende kullanan herkesten aptamil 1 in kabızlık yaptığını duymuştum bi arada bebelac kullnadım fakat anne sütüne en yakın aptamilmiş besleyicilik açısındanda ablam Londra da yaşıyo oradaki doktorlarda aptamili öneriyormuş diher mamalara göre çok pahalı ama napalım bişeylerden feraket edip yinede alıcaz tüm bebeklere afiyet osun :1:

arkadaşlar bende çok mama denedim şimdi bebelac almiron kullanıyor gazlı oldugu için diyet mama kilo almazmı acaba dururmu kilo alışı?

ben oğluşuma hipp mama veriyorum çok seviyor, organik olduğu için içim biraz rahat, şimdi 7 aylık kaşık mamaları ve bebe bisküvisini denedim bebeşim sevdi.

arkadaşlar bende çok mama denedim şimdi bebelac almiron kullanıyor gazlı oldugu için diyet mama kilo almazmı acaba dururmu kilo alışı?

bende kabızlık ve gaz sorunundan dolayı normal aptamilden,aptamil conformile geçmiştim kilo alımında ve doyuruculuğu bakımından bi fark olmadı.ama bebelec kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim bilgin olsun diye söylemek istedim.:79:

cnm 2 aylıkken oğlumun ağzı pamukçuk oldu ama ne pamukçuk çocuk ememiyor doktora getirdim özel bi hastaneye ve oğluma mama yazdı aptamil ben ağır gelmezmi dedim anne sütüne en yakın mama aptamil dedi ve biz aptamil mamayla devam ettik bi müdlet ben memnundum cnm valla gerçi benim oğlum daha sonra memeye bi bağladı hala emiyor ağustos 2008 doğumlu tiryaki gibi valla...yinede aptamile devam et derim bence.....

Biz de aptamil 1 kullanıyoruz. gayet memnunuz. bir ara hero baby denedik ama bebeğimiz aptamilin tadını daha çok sevdiği için aptamile geri döndük... kilo ve boy artışında bir anormallik farketmedik, o konuda yanıltıcı olmiyim :)))

Back
X