Mama konusunda yardim lazim kızlar

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kizlar ben hem emziriyorum hemde mama veriyorum ilk sma kullandim ama cok gazi vardi sonra aptamil alayim bi dedim yavrum icer icmez aglamaya basliyordu sonrada kabizlik basladi mamayla ilgili olduğunu düsünüyorum smaya gerimi donmeliyim yoksa hipp yada humana mı kullanayim bilemedim sizler ne kullaniyorsunuz bana yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim

Sut alerjisi olabilir mi ? Kakada mukus var mi

Ben en başından beri hipp aldım en pahalısı buysa en iyiside Bu dur diye saçma bi mantıkla almıştım ama çok memnun kaldım ne gaz ne kabızlık günde 60 cc kadar veriyorum geri kalan emziriyorum güzel kilo aldırdı ve gaz sorunu da rahatsızlık verecek kadar olmadı zaten her bebek gaz sorunu yaşıyor

Benim bebeğim doğduğundan 1 hafta sonra gunde 5-10 defa gurultulu mukuslu kaka yapıyordu. Sonra doktor sut alerjisi var dedi. Alerji mamasi aptamil progemin as aldik. Şükür düzeldi. Hala mukus var ama nadir.

Sut alerjisi olabilir mi ? Kakada mukus var mi
Acikcasi suphelerim var 6 gundur kabizdi bugun yapabildi gliserin kansuk verdim ondan kaynakli olabilirmi diye dusundum hatta ara sira mukus oluyordu ama ilk kez bu sekilde kaka yapti

Hipp gercekten cok oneriliyor onu alicam sanirim bende

Benim bebeğim doğduğundan 1 hafta sonra gunde 5-10 defa gurultulu mukuslu kaka yapıyordu. Sonra doktor sut alerjisi var dedi. Alerji mamasi aptamil progemin as aldik. Şükür düzeldi. Hala mukus var ama nadir.
Ya bende test yaptiricam ama 2000 tlden basliyor malesef tamda bu aya denk geldi rota yaptirmak istiyorum onuda alerjik bebeklere onermiyorlarmis galiba ne yapacagimi sasirdim

Acikcasi suphelerim var 6 gundur kabizdi bugun yapabildi gliserin kansuk verdim ondan kaynakli olabilirmi diye dusundum hatta ara sira mukus oluyordu ama ilk kez bu sekilde kaka yapti
Bebeğinizde yüksek ihtimal süt alerjisi var. Siz bi dediğimi yapin. Aptamil progemin as alın bakalım. Onunla nasıl olacak.

(Resmi kaldirin)

Bebeğinizde yüksek ihtimal süt alerjisi var. Siz bi dediğimi yapin. Aptamil progemin as alın bakalım. Onunla nasıl olacak.

(Resmi kaldirin)
Tesekkur ederim resmi nasil kaldirabilirim ?

Reactions: JES

(Resmi kaldirin)
Tamam hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…