Acikcasi suphelerim var 6 gundur kabizdi bugun yapabildi gliserin kansuk verdim ondan kaynakli olabilirmi diye dusundum hatta ara sira mukus oluyordu ama ilk kez bu sekilde kaka yaptiSut alerjisi olabilir mi ? Kakada mukus var mi
Hipp gercekten cok oneriliyor onu alicam sanirim bendeBen en başından beri hipp aldım en pahalısı buysa en iyiside Bu dur diye saçma bi mantıkla almıştım ama çok memnun kaldım ne gaz ne kabızlık günde 60 cc kadar veriyorum geri kalan emziriyorum güzel kilo aldırdı ve gaz sorunu da rahatsızlık verecek kadar olmadı zaten her bebek gaz sorunu yaşıyor
Ya bende test yaptiricam ama 2000 tlden basliyor malesef tamda bu aya denk geldi rota yaptirmak istiyorum onuda alerjik bebeklere onermiyorlarmis galiba ne yapacagimi sasirdimBenim bebeğim doğduğundan 1 hafta sonra gunde 5-10 defa gurultulu mukuslu kaka yapıyordu. Sonra doktor sut alerjisi var dedi. Alerji mamasi aptamil progemin as aldik. Şükür düzeldi. Hala mukus var ama nadir.
Bebeğinizde yüksek ihtimal süt alerjisi var. Siz bi dediğimi yapin. Aptamil progemin as alın bakalım. Onunla nasıl olacak.Acikcasi suphelerim var 6 gundur kabizdi bugun yapabildi gliserin kansuk verdim ondan kaynakli olabilirmi diye dusundum hatta ara sira mukus oluyordu ama ilk kez bu sekilde kaka yapti
Tesekkur ederim resmi nasil kaldirabilirim ?Bebeğinizde yüksek ihtimal süt alerjisi var. Siz bi dediğimi yapin. Aptamil progemin as alın bakalım. Onunla nasıl olacak.
(Resmi kaldirin)
Tamam hallettimBebeğinizde yüksek ihtimal süt alerjisi var. Siz bi dediğimi yapin. Aptamil progemin as alın bakalım. Onunla nasıl olacak.
(Resmi kaldirin)
Kaldirmissiniz zaten.Tesekkur ederim resmi nasil kaldirabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?