Merhaba..
6 aydir kapimiza sitemize gelen bir kopegi sahiplendik. Daha once hastami diye konu actigim gun belediye almisti geri almistik
3 aydir problemsiz ilerliyoruz.
Kuru mama bizim icin buyuk problem
Hem ne alacagimizi bilmiyoruz hemde bizim zilli cok yemek seciyor herseyi yemiyor
Odul mamasi fln aliyorum.
Bu isi bilenler ne olur bir el atin neyli mama alayim hangi mama alayim
Yas mama ne sıklıkla alayim?
Odul mamasi ne alayim?
Kemik haslayip vereyimmi. Oynasin oyalansin diye ara ara hepsini kullaniyorum
Buyuk kemikle 1 saat oynuyor kriz zamanlari onu sakinlestiriyor ama zararliysa vermem
Zincirli tutmak zorundayiz 2.ye barinaga duserse kimse kurttaramaz
Bende odul kemigi ( icinden mama dokulen) top dis oyuncagi odul mamasi saati hepsini kullaniyorum
Haftada en az 2 defa saliyoruz. Her gun 2 kez disari cikiyor. Bazi gunler surekli cocuklarla oynuyor. Tum imkanlar saglaniyor o konuda icinizde suphe olmasin
6 aydir kapimiza sitemize gelen bir kopegi sahiplendik. Daha once hastami diye konu actigim gun belediye almisti geri almistik
3 aydir problemsiz ilerliyoruz.
Kuru mama bizim icin buyuk problem
Hem ne alacagimizi bilmiyoruz hemde bizim zilli cok yemek seciyor herseyi yemiyor
Odul mamasi fln aliyorum.
Bu isi bilenler ne olur bir el atin neyli mama alayim hangi mama alayim
Yas mama ne sıklıkla alayim?
Odul mamasi ne alayim?
Kemik haslayip vereyimmi. Oynasin oyalansin diye ara ara hepsini kullaniyorum
Buyuk kemikle 1 saat oynuyor kriz zamanlari onu sakinlestiriyor ama zararliysa vermem
Zincirli tutmak zorundayiz 2.ye barinaga duserse kimse kurttaramaz
Bende odul kemigi ( icinden mama dokulen) top dis oyuncagi odul mamasi saati hepsini kullaniyorum
Haftada en az 2 defa saliyoruz. Her gun 2 kez disari cikiyor. Bazi gunler surekli cocuklarla oynuyor. Tum imkanlar saglaniyor o konuda icinizde suphe olmasin