mama önerileri

yerlikaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
63
10
86
İzmir
merhaba ağustos anneleri,bebeğim şimdiye kadar sadece anne sütü aldı.ama artık 5.ay doldu.arasıra filesine meyve koyup veriyorum,yada yoğurt veriyorum(sırf tadını tanısın diye).şimdiye kadar gelişimi iyiydi ama,bu ay doktor ek gıdaya geç diyecek bence.
geceleri çok sık uyandığı için doyurucu bişeyler vermem gerekiyor en azından yatarken. mama vereyim diyorum ama karar veremedik.hipp diye bir marka var organik .kullanan varmı acaba?yada yurtdışından mama getirten varsa lütfen bilginizi paylaşın.başka organik mama biliyorsanız onuda yazarsanız sevinirim.kaydirigubbakcemile3

canım benim tavsiyem mamaya geçmek yerine kendin muhallebiler meyveli yoğurtlar hazırlayabilirsin herşeyin en güzeli doğal olanı bence ne kadar organik yazsa bile üstünde son zamanlarda mamalar hakkında da bir sürü şey yazıldı bence kendin evde mis gibi çorbalar muhallebi yoğurt meyve suyu hazırlaman daha güzel
sağlıkla büyüt canım bebeğini

merhaba ağustos anneleri,bebeğim şimdiye kadar sadece anne sütü aldı.ama artık 5.ay doldu.arasıra filesine meyve koyup veriyorum,yada yoğurt veriyorum(sırf tadını tanısın diye).şimdiye kadar gelişimi iyiydi ama,bu ay doktor ek gıdaya geç diyecek bence.
geceleri çok sık uyandığı için doyurucu bişeyler vermem gerekiyor en azından yatarken. mama vereyim diyorum ama karar veremedik.hipp diye bir marka var organik .kullanan varmı acaba?yada yurtdışından mama getirten varsa lütfen bilginizi paylaşın.başka organik mama biliyorsanız onuda yazarsanız sevinirim.kaydirigubbakcemile3

slm geceleri benimkisde çok sık uyanıyor bende mama vermeyi düşündüm ama doktorum emzir dedi 6.aydan sonra ek gıdalara geçiceksin zaten dedi mama takviyesine hiç gerek duymadı.ama sonradan da bizim süt alerjimiz çıktı.şuand ahiç bir mamamyı kabul etmiyor süt olduğu için.sadece milupanın 7tahıllı maması var ondan katıyorum sebze ve meyve pürelerinin içine.bizim 6.ayımız bitiyo ve ek gıdalar abaşladık sende başlayınca rahat edeceksin bunu bil.biraz daha dayan gece sık uyanmalara...

bende evde yapmayı düşünüyorum ama bu ara aldığım bütün meyvler iki günde bozuluyor.bu durum beni korkuttu o yüzden mama düşün meye başladım. sğolun hanımlar.

Back
X