Bebek İkinci El mama sandalyesi arıyorum lütfen yardımcı olun

arzuuzun

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
14
0
16
Ardahan
bebeğim 7 aylık hiçbirşey yemiyor hem oyun oynatıp hem yedirirsin dedi arkadaşlar durumum iyi değil bu yüzden uygun fiyatta mama sandalyesi arıyorum

chicconun portatif olanı 55

Eklentiler

• $Chicco-Model-Portatif-Mama-Sandalyeleri-POPULER__56986550_0.webp
    $Chicco-Model-Portatif-Mama-Sandalyeleri-POPULER__56986550_0.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 67
stork çift tepsili mama sandalyesi çok kullanışlı 70 tl veriyorum ilgili topikte resmi var ilgilenirseniz yardımcı olurum

stork çift tepsili mama sandalyesi çok kullanışlı 70 tl veriyorum ilgili topikte resmi var ilgilenirseniz yardımcı olurum

Bende mama sandalyesi arıyordum resmini görebilirmiyim? bide hangi model olduğunu yazarmısınız bir kaç modeli varda nette. Bu arada nerede oturuyorsunuz?

$004.webp $003.webp $002.webp
Bende mama sandalyesi arıyordum resmini görebilirmiyim? bide hangi model olduğunu yazarmısınız bir kaç modeli varda nette. Bu arada nerede oturuyorsunuz?
ürün bu katlı hali tepsili ve tepsisiz hali 3 kademe sırt ayarı ve 5 kademe yükseklik ayarı var çok kullanışlı kargo ile gönderebilirim siz nerede oturuyorsunuz

Son düzenleme:
Arkadaşım kusura bakma biraz geç oldu ama anca fırsat buldum bu sıralar giremiyorum da siteye, seni zahmete soktum resimlerle ama eşim aldı mama sandalyesi genede teşekkür ederim...

Back
X