mama sandalyesi

hangisi

• Ankete Katılan
    26

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
41
İstanbul
bişey alıcaksam alyaya hep uzun uzadıya araştırıyorum
aman al işini görsün diyemiyorum nedense..
chicco polly mama sandalyesine karar vermiştim en önemli artısı tekerlekleriyedi benim için..
ama alyacık son günlerde pek bi meraklı oyuncaklara fln..polly magic oyalar onu,
ağzına uçakları doldurmaya çalışırken diyorum
ama onun da tekeleri yok
bu modelleri kullananlar bana fikir verebilirler mi??bilmiyorumkismile

bende oyuncaklı olanını görmüştüm bana daha mantıklı gelmişti çünkü büyüdükçe yemek yedirmek çok zorlaşıyo ancak bişeylerle oynarken yemek yediriyodum ben oğluma yani tekerleklerinin olmamasıda fazla bi dez avantaj değil bence

Ben polly 2 in1 olanından aldım. Magic olanı kullanışlı gelmedi, bizimki sevmiyo bi de yukarda bişey sallanmasını. Buna oturuyo, şimdilik seviyoda... Daha tam yemek yemediği için genelde biz yemek yerken tepsisinin üzerindeki oyuncaklarıyla oynuyo

gulican sen nereden aldin?ben de mama sandalyesi alicam da :hulya:
bide gaza gelmem lasim kac kilosun aklinialirimsmile

tekerlekli olandan alcaksanız,tekerlekleri saklanan modeli tercih edin,sıralamaya başladıklarında ne bulsalar ittiriyorlar,mama sandalyesi de buna dahil.bizimki chıcco happy snack,3 yaşına kadar oturabiliyor,altta sepeti var,oyuncaklarını doldurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…