Bebek Beslenmesi MAMA sandalyesı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızım 9 aylık ve oturmaya başladığı aydan itibaren mama sandalyesi kullanmaya başladık.bizimle birlikte masada yemek yemeye adapte olması için bence gerekli.zaten doktorumuzda mama sandalyesi kullanmamızı önermişti.kızım şimdi bizimle birlikte kahvaltı yapıyor akşam yemeklerini bizimle yiyor ve mama sandalyesini çok seviyor:)))

mama sandalyesini bütün doktorlar tavsiye ediyor. Kızım 7 aylık, 6. aydan beri kullanıyoruz. Kızım mama sandalyesinde çok mutlu. Doktorlar yemek düzenini öğrenmesi için, ve biraz daha büyüyünce yemek yiyebilmesi için kesinlikle öneriyorlar. bizde çok memnunuz, tavsiye ederim..

Mama sandalyesini çocuk gelişimi kitapları da tavsiye ediyor. Mama sandalyesi kullanan çocuklar kendi kendine yeme alışkanlığını daha erken kazanıyorlarmış.

Kesinlikle tevsiye ediyorum, hatta kendi kendime keske daha erken alsaydim diyorum.
Inanilmaz derece de kullanisli, bebegin kendine olan özgüveni geliyor. Sonra, cok daha rahat ve pratik.
Ben kizim 10 aylikken aldim, ne kadar gec almisim.... Suan kizim, 14 aylik ve resmen yardimcimiz olan bir mama sandelyemiz var (: Inanilmaz kullanisli bizimkisi, 3 kademe geri yatabiliyor, inip kalkiyor, masasi cikip takildigi gibi birde bulasik makinesine dahi atiliyor.
Resim eklemeyi maalesef bilmiyorum ama verecegim isimi internete veririsen cikar:
Chicco Hochstuhl Polly 2 in 1 Safari

Back
X