Mama sorunsalı

Akturk25

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
101
21
13
30
Merhaba , bebeğim 2.5 aylık , Hipp combiotic kullanıyordum bebeğim güzel kilo aldı ama çok gaz yapıyor diye evolviaya geçtim . Eskiden meme artı 90 cc mama içen bebeğim bu mamayı zorla içiyor gazına iyi geldi ama içirene kadar canım çıkıyor . 3 gün oldu kullanalı . Devam mı edeyim değiştireyim mi sizin mama öneriniz var mı güzel annelerim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

En fazla 1 ay sonra gaz işi bitecek. Eski mamaya dönün isterseniz. Bol bol masaja devam edin

İçerik olarak hipp combiotic daha iyi evolvia önermem, gaz hangi mama olsa bu ayda oluyor 1 ay sonra gaz sorunu biter zaten bence içeriği iyi mama daha önemli

Hipp e geri dönün emdıkten sonra 90 cc fazla gelıyor olabılır çocuk zor sindiriyordur belki 2,5 ay için de fazla yani .

Emmese bile 2 saatte bir 60 cc yeterli gelir yada emmeden 90 cc ideali olabilir

Emzirip üstüne 90 cc fazla demedi mi doktorunuz ?

Bizim bebek doğduğu günden fazla içiyor ama benim tek meme emziriyorum diğeri apseliydi ameliyat oldum

Bizim bebek doğduğu günden fazla içiyor ama benim tek meme emziriyorum diğeri apseliydi ameliyat oldum
ikiz bebeklerim var 3. Aya yenı girdik bir meme birine bir meme birine emziriyorum . Yani tek çocuk tek meme gibi bisey oldu benımki . Mama da eğer baktım ağlıyor doymadı 30 cc veriyorum doymaz die dusunmeyın doymayan bebek ağlar zaten anlarsınız . Eğer süt az die aklınız karışıyorsa yaş üzüm yiyin güzel süt yapıyor. Sağım makınanız varsa bi kaç kez sağıp bakın göğsünüzden kaç cc gelıyor ne kadar bebek emiyor. Doktorunuza da danışın sonra bebek fazla kilo alıp obez olmasın

Bizim bebek doğduğu günden fazla içiyor ama benim tek meme emziriyorum diğeri apseliydi
Allah bağışlasın , maşaAllah çok teşekkür ederım güzel yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…